Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Camping Salland Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Camping Salland

Camping Salland

Camping Salland

Wilt u op vakantie en zoekt u een camping Salland. Met de kinderen zoekt u een camping. Mooi rustig gelegen camping is Camping Heino. Ook een overdekt zwembad op camping Salland met een grote glijbaan. Voor senioren met klein kinderen biedt camping Salland vele mogelijkheden, autovrije velden en op alle velden een speeltoestel. De animatie is zeer geschikt voor kleine kinderen tot 12 jaar op camping Salland. U trouwe viervoeter is op camping Salland zeer welkom, buiten de camping ligt een 1,5 km lange hondenuitlaat laan waar u de hond vrij mag laten hollen. Op camping Salland en uw plaats moet de hond aangelijnd.

Makkelijk een chalet of stacaravan huren bij Camping Heino!

Ook voor het huren van een chalet of stacaravan gaat u naar camping Heino. De luxe chalets of stacaravans zijn van alle gemakken voorzien, buiten heeft u een groot terras en gras veld. De auto kan naast de accommodatie op het veld staan. U kunt vanaf u accommodatie op camping Salland heerlijk lopen naar de centrumvoorziening en, waar u een groot springkussen heeft en het overdekte zwembad met lange glijbaan. Wilt u erop uit, dan is er voldoende te beleven. Ze hebben gratis vele fiets en wandelroutes, waarmee u Salland kunt verkennen, met het gehele gezin.

Veel gezelligheid op de camping Salland in Heino!

U kunt veel beleven op de camping. Er is een animatie team tijdens de schoolvakanties. De kinderen kunnen met alle activiteiten meedoen. Sport en spel. Ook allerlei grote activiteiten zoals cupcake versierwedstrijd. Poffertjes bak wedstrijd, disco zwemmen, broodjes bakken, klimmen, handboogschieten. Op de camping worden deze activiteiten goed geregeld. In juni en september is er een recreatie programma voor senioren. Deze maanden wordt er van alles georganiseerd. Dan moet u denken aan een fietstocht, fietsbingo, excursies, klootschieten, aquajoggen, handboogschieten, muziekavonden. Wacht dacht u daar van.

Ook zin in een lekkere vakantie op camping Heino. Boek dan snel. mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl