Kamperen in Overijssel met kinderen
t/m

Camping in Salland

Wilt u op vakantie en zoekt u een camping in Salland? Dan kan Camping Heino een ideale camping voor u zijn. De camping is gericht op senioren en kinderen. Zo kunt u heerlijk met drie generatie op vakantie naar een camping in Salland. Salland is een prachtige omgeving waar veel te doen is voor jong en oud. Vervelen is er niet bij tijdens de vakantie. In Salland vindt u ongerepte natuur, veel boerderijen met streekproducten en vele wateren om te varen. Daarnaast zijn er ook veel pretparken, leuke en mooie steden, excursie mogelijkheden en prachtige fiets- en wandelroutes. U kunt de Sallandse sfeer al proeven op de camping. Als u naar Camping Heino gaat in Salland is uw hond ook van harte welkom. er is een speciale honden uitlaat laan waar de hond vrij mag hollen en u even lekker kunt wandelen.

Luxe accommodaties

Voor het huren van een accommodatie in Overijssel kunt u bij Camping Heino terecht. Er zijn vier verschillende soorten accommodaties: een kampeerlodge, chalets, stacaravans en trekkershuisjes. De luxe chalets, stacaravans en kampeerlodge zijn van alle gemakken voorzien. Buiten heeft u een groot terras en gras veld. De auto kan naast de accommodatie op het veld staan. Binnen in de accommodaties heeft u twee slaapkamers, een badkamer en woongedeelte met ruime keuken, zithoek en eethoek. Het trekkershuisje is eenvoudig en heeft twee of drie bedden, een tuinset, waterkoker en stroom. Bij het verblijf in de accommodaties kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten op de camping zoals het overdekte zwembad, de speeltuinen, de animatie, het restaurant en meer.

Veel gezelligheid op de camping in Salland

U kunt veel beleven op de camping in Salland. Er is een animatie team tijdens de schoolvakanties. De kinderen kunnen met alle activiteiten meedoen. Ook allerlei grote activiteiten zoals cupcake versierwedstrijd, poffertjes bak wedstrijd, disco zwemmen, broodjes bakken, klimmen en handboogschieten. Op de camping worden deze activiteiten goed geregeld. In juni en september is er een recreatie programma voor senioren. Deze maanden wordt er van alles georganiseerd. Dan kunt u denken aan een fietstocht, fietsbingo, excursies, klootschieten, aquajoggen, handboogschieten en muziekavonden.

Heeft u ook zin in een ontspannen vakantie in Overijssel? Boek dan een plekje op Camping Heino. Dit kan via de website, mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564.