Horeca De Remise in Heino
t/m

Camping restaurant Overijssel

Bekijk ons uitgebreide aanbod van heerlijk eten bij de Remise

Gezellig uit eten met het hele gezin!

Tijdens uw vakantie bij Camping Heino mag heerlijk eten natuurlijk niet ontbreken.

Hiervoor kunt u terecht bij zaal/restaurant de Remise, ons camping restaurant Overijssel. Camping restaurant Overijssel is gevestigd op Camping Heino, aan de rand van Heino tussen de groene weiden met gras en koeien. Ervaart u de Sallandse gezelligheid. De gezellige sfeer en het heerlijke eten maken uw avond tot een groot succes!

Kernbegrippen die ons Restaurant uitademt

Gastvrijheid, gemoedelijke sfeer en kindvriendelijkheid. Hierdoor zult u zich snel thuis voelen. Ook is ons personeel uiteraard vriendelijk en behulpzaam! Heeft u een vraag over allergenen of een speciale wens? Laat het ons weten! Wij komen u graag tegemoet in uw wensen! Niets is te gek bij ons!

Voor gezelschappen biedt zaal/restaurant de Remise arrangementen

Voor diverse gelegenheden zoals: familiefeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea etc. Voor ons camping restaurant Overijssel is niets te gek! Voor u kunnen we natuurlijk ook een feest samenstellen, helemaal aangepast aan uw wensen! Bekijk de mogelijkheden van ons camping restaurant Overijssel. Graag organiseren wij een geweldig feest voor u!

Bent u opzoek naar een geschikte activiteit voor uw feest?

Wij bieden bij ons camping restaurant Overijssel vele leuke mogelijkheden in combinatie met heerlijk eten. Voorbeelden hiervan zijn: fietsen, kompasoriëntatietochten, klimmen, pool XL, weilandgolf, huifkartocht, handboogschieten of klootschieten. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk in ons camping restaurant Overijssel!

Wilt u alvast even kijken wat ons camping restaurant Overijssel u te bieden heeft?

Ook wordt er tijdens het seizoen in ons restaurant shows en spellen gehouden. Kom gezellig genieten van de leuke avonden of drink gezellig een drankje op ons terras! Wij bedienen u graag! U komt bij ons in Overijssel niets tekort!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds