Boeken
t/m

  Camping Raalte

  Camping Raalte

  Camping Raalte

  In Raalte  worden veel evenementen georganiseerd, om te overnachten kunt u goed verblijven op camping Raalte.Het is zeer geschikt voor senioren met kleinkinderen.Als u gaat kamperen op camping Heino staat op alle velden een klein speeltuintje. De speeltoestellen zijn op leeftijd ingedeeld. Velden voor kinderen die tot 3 jaar zijn. Ook velden voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Een fijn zwembad voor iedereen!

  Een groot verwarmd zwembad en tevens een verwarmd kinderbad zijn op camping Raalte aanwezig. De horeca op camping Raalte is zeer uitgebreid u kunt genieten van allerlei buffetten, ook a la carte is mogelijk. bij aankomst op camping Raalte krijgt u en welkomstpakket met fiets en wandelroutes. Op camping Raalte zijn honden toegestaan, camping Raalte heeft voor de viervoeters een keurige hondenuitlaat laan om de camping laten aanleggen van wel 1,5 km, hier kunt u de hond los laten. Schepje en zakje altijd bij u. Op camping Raalte moet de hond(en) aangelijnd zijn, ook op uw kampeerplaats.

  Wat zijn er nog meer voor faciliteiten?

  Aan de overkant van camping Raalte is een leuke speelvijver gegraven met heerlijk zwemwater wat dagelijks gecontroleerd word. U kunt elke morgen verse broodjes bij de receptie halen, een ochtend krant en de vergeten boodschappen zijn er te koop. Het is ook mogelijk om bij verschillende velden uw auto bij te boeken, de auto staat dan naast het veld.

  Kun je ook eten en drinken op de camping?

  Ja zeker, er is een uitstekend restaurant. Hier kunt u a la carte, drie gangen menu of dag menu eten. Er is een kleine kaart, een fijn terras wat uitkijkt op de speeltuin. Heerlijk voor de kinderen. U kunt in het restaurant binnen en buiten eten. U kunt er ook gourmetten of zelf pizza bakken. Allemaal op u eigen tafel. Een genot voor de kinderen die eten hun buik vol op deze manier.

  Nieuwsgierig geworden aarzel niet en boek, bel 0572-391564.