t/m

Camping Overijssel

Camping Overijssel

Bent u op zoek naar een camping Overijssel. Dan bent u bij Camping Heino aan het juiste adres. Een gemoedelijke camping Overijssel. Waar veel gezelligheid en aandacht is voor de gast.

Waarom naar Camping Heino?

Camping Heino is een camping Overijssel van 15 hectare. Er is plaats voor stacaravans, seizoenplaatsen, toeristisch kamperen en verhuur van kampeerlodge chalet, stacaravan en trekkershuisje. De plaatsen van de toeristische velden zijn gemiddeld 120 vierkante meter. Er zijn alleen comfort plus plaatsen,met 10 ampere,water,tv signaal en riool. Op nagenoeg ieder veld is een speeltoestel aanwezig.  De grasmat wordt twee keer per week gemaaid.

Welke voorzieningen zijn er allemaal?

Op de camping in Overijssel kunt u gebruik maken van goed onderhouden toiletgebouwen. Er is een overdekt zwembad, een buiten badje voor de kleine kinderen, een klein natuurbad met strandje. Op de camping Overijssel is een overkapte speeltuin, een beachvolleybal veld, een speeltuin, sportveld. Jeu de boules banen. U kunt op de camping Overijssel ook laddergolven, klootschieten, handboogschieten, klimmen.

Kunnen we ook eten op de camping?

U kunt op de camping Overijssel prima eten. Restaurant de Remise heeft een gezellige eetgelegenheid. U kunt er a la carte, een drie gangen menu, en ook dagmenu’s. Kinderen zijn ook van harte welkom in ons restaurant. Krijgen het eten op een Cootje bord en krijgen vooraf ook een kinder amuse.

Wat wordt er georganiseerd?

Op de camping Overijssel is een recreatie team die met de kinderen de hele dag door activiteiten doen. Van knutselen, sport en spel, theater, en nog veel meer. Iedere avond rijdt het treintje Herby over de camping om de kinderen op te halen, en brengt ze dan naar het theater. Cootje is daar natuurlijk ook bij.

Voor de 50+ mensen is er ook een recreatie programma op de camping Overijssel. De hele maand juni en september kunt u vrijblijvend aan de activiteiten meedoen. Bijvoorbeeld klootschieten, handboogschieten, fietstochten, jeu de boules toernooi, muziek avond, aquajoggen. Georganiseerd door de eigenaren van camping Overijssel, Heino.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds