Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Camping met zwembad Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met zwembad

Camping met zwembad

Camping met zwembad!

Een camping met zwembad doet het altijd goed. Zeker als het een overdekt zwembad is met een glijbaan van wel 26 meter. Hier is het goed vertoeven. Want met de keuze van uw vakantie kijkt men zeker naar een camping met zwembad. Zeker als er kinderen mee gaan. Kinderen vinden het nu eenmaal heerlijk om te zwemmen en te spelen in het water.

Wat kunnen we nog meer verwachten op de camping?

U zult gemoedelijkheid, en gezelligheid op de camping vinden. Er is een animatie team aanwezig dat van de ochtend tot de avond knutselt, sport en spel doet en ook gebruik maakt van de camping met zwembad. Met de kinderen tikkertje in het water doen. Iets opduiken van de bodem, door een gat duiken, wie kan het snelst zwemmen enzovoort.

Hoe ziet het zwembad er dan uit?

De camping met zwembad is 17 meter lang, een glijbaan van 26 meter lang. er is een borrelbank waar je heerlijk op kan relaxen. Het zwembad is 135 cm diep. U vind er binnen ook een kleuter/peuter badje. waar een gedeelte van 45 cm en een gedeelte van 90 cm diepte is. Hier zijn leuke figuren en kleurige wandschildering aanwezig. Op de camping met zwembad is het ook met minder mooi weer goed vertoeven. In juni en september is de temperatuur van het water iets verhoogd. Wat de ouderen vooral erg aanspreekt.

Er is ook een buiten zwembad!

Buiten op de camping met zwembad kunt u fijn zitten en genieten van u kind en de zon. Het is afgescheiden door struiken met een hek zodat je rustig kan zitten. De kinderen kunnen er lekker in het water spelen. Er staat een paddenstoel waar water uit komt. Het is 90 cm diep. Dus houdt u kinderen wel in de gaten!

Aarzel niet en kom langs of boek u vakantie bij Camping Heino!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl