Zomerarrangement - overdekt zwembad - glijbaan
t/m

Camping met zwembad

Een camping met zwembad doet het altijd goed bij jong en oud. Zeker als het een overdekt zwembad. Dan kunt u het hele jaar door zwemmen. Maar het wordt nog beter met een glijbaan van wel 26 meter. De kids roetsjen de hele dag van de glijbaan en zijn het zwembad niet meer uit te slaan. Kinderen vinden het nu eenmaal heerlijk om te zwemmen en te spelen in het water. Maar ook voor volwassenen en senioren is het zwembad aantrekkelijk. Iedere dag in de vakantieperiodes kunnen volwassenen van 08:00 -09:00 vrij zwemmen. Kinderen mogen dan niet het zwembad in dus kunt u heerlijk baantjes trekken. In juni en september is er twee keer in de week aquajoggen voor senioren.

Hoe ziet het zwembad er dan uit?

Met een zwembad op de camping weet u zeker dat u goed zit. In het zwembad van Camping Heino zit een glijbaan van 26 meter lang. Het zwembad zelf is 17 meter lang. Dus hier kunt u genoeg baantjes trekken. Daarna even relaxen doet u heerlijk op de borrelbank. Het zwembad is 135 cm diep. U vind er binnen ook een kleuter/peuter badje. Het kleuterbadje is 45 cm en het peuterbadje is 15 cm diep. Hier zijn leuke figuren en kleurige wandschildering aanwezig. Ook is er een hele kleine glijbaan voor de allerkleinsten. In juni en september is de temperatuur van het water iets verhoogd. Wat de ouderen vooral erg aanspreekt.

Buitenzwembad en recreatieplas

Buiten op de camping kunt u fijn zitten en genieten van u kind en de zon met het zwembad in zicht. Het is afgescheiden door struiken met een hek zodat u rustig kunt zitten. De kinderen kunnen er lekker in het water spelen. Er staat een paddenstoel waar water uit komt. Het is 45 cm diep, dus houdt uw kinderen wel in de gaten! Naast het buitenzwembadje is er ook nog een recreatieplas. De recreatieplas ligt aan de overkant van de camping en hier kunt u bij mooi weer zwemmen. Ook is er een klein zandstrand bij waar u heerlijk kun relaxen in de zon of de kinderen zandkastelen kunnen bouwen.

Zijn de kinderen echte waterratten of neemt u ook graag een duik? Aarzel niet en kom langs of boek uw vakantie online, over de mail of telefoon bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds