Zomerarrangement - overdekt zwembad - glijbaan
t/m

Camping met zwembad Overijssel

Een camping met zwembad Overijssel doet het altijd goed. Zeker als het een overdekt zwembad is met een glijbaan van wel 26 meter. Hier is het goed vertoeven. Want met de keuze van uw vakantie kijkt men zeker naar een camping met zwembad Overijssel. Zeker als er kinderen mee gaan. Kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen en te spelen in het water.

Wat kunnen we nog meer verwachten op de camping?

U zult gemoedelijkheid, en gezelligheid op de camping vinden. Er is een animatie team aanwezig dat van de ochtend tot de avond knutselt, sport en spel doet en ook gebruik maakt van de camping met zwembad Overijssel. Met de kinderen tikkertje in het water doen. Iets opduiken van de bodem, door een gat duiken, wie kan het snelst zwemmen enzovoort.

Er is ook een natuurvijver en een klein buiten zwembad!

Ja zeker, er is naast het binnen zwembad een buiten zwembad. Dit is tot 90 cm diep. Voor de kinderen die lekker willen spelen met het warme weer. Er staat een grote paddenstoel in die water kan spuiten. Verder is het met warm weer lekker verkoelend. U kunt als ouder om het zwembad zitten in de zonnen stoelen. Zo kunt u de kids in de gaten houden en zelf lekker genieten van de zon of de schaduw. Aan de overzijde van de camping bevindt zich een natuur vijver. Deze is niet zo heel groot maar wel fijn om met het warme weer te zijn. Er is een zand standje om heen. Het water is ongeveer 140 diep. In het midden is een sproeier aanwezig. Rondom kun je pootje baaien en dan loopt het geleidelijk dieper. Op het stand worden vaak activiteiten georganiseerd als broodjes bakken, marshmallows bakken, klimmen op de klimwand, handboogschieten.

Als u na een gezellige drukke dag geen zin meer heeft om te koken kan u in De Remise terecht. Het restaurant serveert heerlijke gerechten voor iedereen. Ook is er een snackbar aanwezig.

nieuwsgierig geworden boek dan snel een vakantie mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds