Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m

Camping met hond in Overijssel

Fijn dat de hond ook mee kan op vakantie naar de camping in Overijssel, gezellig voor het hele gezin!

Bent u op zoek naar een camping met hond in Overijssel? Tijdens het kamperen bij Camping Heino zijn honden toegestaan! U kunt bij ons dus genieten met het hele gezin. Want die is natuurlijk niet compleet zonder de hond. Op al onze velden zijn honden toegestaan mits aangelijnd. Aan de overkant van de camping ligt een speciale uitlaat laan voor de honden van ongeveer 1,5 kilometer. Hier kunnen ze los lopen en rondrennen.

Kamperen met de hond in Overijssel

Camping Heino is een camping met hond in Overijssel waar u vrij en in de natuur kunt kamperen. De velden en kampeerplaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m². Door de grote plaatsen heeft uw hond voldoende ruimte om lekker rond de caravan/tent te lopen. Om uw vakantie op onze camping met de hond voor iedereen aangenaam te houden heeft u aan de overzijde van de camping de mogelijkheid om uw hond uit te laten. Hier is een speciale route gemaakt waar u heerlijk de ruimt heeft en met uw hond kunt wandelen. Hierdoor wordt de vakantie van uw hond nog leuker!

Met uw gezin naar de camping, heerlijk en een goed gevoel

Camping Heino is een prachtige camping gelegen in een bosrijke en groene omgeving in Heino, Overijssel. De sanitaire voorzieningen zijn schoon, zeer goed onderhouden en liggen op korte loopafstand van de velden. Op bijna ieder veld zijn één of meerdere speeltoestellen aanwezig. Tijdens de vakanties is er een geweldig animatie programma voor uw kinderen of kleinkinderen. Samen met het animatieteam kunnen zij lekker knutselen, spellen doen en sporten. Buiten de vakanties is de camping heerlijk rustig. Dan kunt u met uw hond genieten van de rust en het buitenleven. Als u uit eten wilt hoeft u de hond niet alleen bij de caravan te laten. De hond is toegestaan in het restaurant of op het terras mits aangelijnd en even in overleg met de werknemers van De Remise. De hond krijgt een waterbak en kan rustig bij de tafel liggen. Bovendien geeft dit u het gevoel dat u nergens voor hoeft te haasten.

Wandelen met de hond in de omgeving Overijssel

Van april tot en met september is de omgeving van de camping prachtig mooi. Alles staat in bloei en is mooi groen. De vogels fluiten en er zijn vele andere dieren te zien. Het vormt een prachtig decor om een wandeling te maken met de hond. Dit kan al direct vanaf de camping over één van de vele wandelroutes. U kunt de hond ook meenemen naar de Lemelerberg, Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. De Lemelerberg ligt op slechts 7 kilometer rijden. De hond kan hier vrij rondlopen en lekker uitrazen. Het gebied is prachtig en u vindt hier veel heide en mooie natuurlijke paden. Na het wandelen kunt u iets drinken in het restaurant. Ook hier zijn honden toegestaan.

Boek een kampeerplaats met de hond

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds