Overdekt zwembad Camping Heino
t/m

Camping met binnenzwembad

Ook z’n zin in vakantie? Een camping met binnenzwembad is een aanrader. Een middelgrote camping met een gemoedelijke sfeer. Overzichtelijk voor de kinderen en ouders. Er zijn grote kampeervelden. met speeltoestellen in het midden. Er is in de vakanties een professioneel animatie team aanwezig van Wau recreatie.

Er is een groot overdekt zwembad!

Ja Camping Heino is een camping met binnenzwembad. Mooi onderhouden met een apart kleuter en peuterbadje. Het grote bad is 135cm diep met een lange waterglijbaan. Heerlijk voor alle vertier. Kinderen en ouders kunnen naar hartenlust zwemmen. Het zwembad wordt drie keer per dag schoon gemaakt. Tussen de middag en om half zes ’s middags gaat het dicht om schoon te maken en ’s avonds na half negen. Zo houden we de camping met binnenzwembad goed schoon.

Wat is er nog meer aan activiteiten op de camping?

Er is een professioneel recreatie team aanwezig die het programma verzorgt. ‘S morgens beginnen ze met een dansje en daarna knutselen. Met de middag is er sport en spel. Het gebeurd ook weleens dat ze gebruik maken van de camping met binnenzwembad. Dan doen ze daar spelletjes met de kinderen die een diploma hebben. Ook is er ’s avonds regelmatig disco zwemmen op de camping met binnenzwembad. Dit is dan nadat het zwembad dicht gaat voor de andere gasten. Het recreatie team zorgt dat er muziek is om het gezellig te maken.

Kent u het treintje Herby?

Het treintje Herby rijdt iedere avond over de camping om half zeven. Alle kinderen en eventueel ouders kunnen dan meerijden met Herby. Er zijn haltes verspreid over de camping waar de kinderen kunnen instappen. Herby brengt de kinderen naar het dromen meeleeftheater op de camping. Gezellig met z’n allen mee en dan de hele camping over. Een van de kinderen mag voorin bij de treinmachinist zitten en aan de bel trekken bij elke halte. Aan het eind van het theater mag hij of zij naar voren komen en mee dansen met de theatertypes.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds