Overdekte speeltuin op de camping in Overijssel
t/m

Camping met binnenzwembad en overdekte speeltuin

Fijne voorzieningen bij het kamperen maken het net aangenamer. Vooral in het voor- en naseizoen is het fijn als er een binnenzwembad en overdekte speeltuin is. Zo kunnen de kinderen en uzelf zich altijd vermaken. In Nederland hebben we niet altijd stabiel weer. Waardoor gasten kijken naar de overdekte faciliteiten. Op camping Heino is binnenzwembad en overdekte speeltuin. Natuurlijk is er ook een overdekte knutsel ruimte. Vooral het overdekte zwembad is heerlijk. Het is goed onderhouden. Er is een afgescheiden peuter- en kleuterzwembad. Bovendien is er een lange waterglijbaan wat de kinderen prachtig vinden. U kunt naar hartenlust zwemmen.

Uren speelplezier in de overdekte speeltuin

De overdekte speeltuin is bij de kampeervelden en centraal gelegen op de camping. Een mooie grote ruimte die van buitenaf goed zichtbaar is door het gaas aan de zijkant. Er staan vele houten speeltoestellen in. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen. Niet alleen met iets minder weer, maar juist ook wanneer het erg warm is zijn kinderen hier juist 0p hun plek. Dan is het lekker verkoelend en de kinderen verbranden niet. Kinderen kunnen de overdekte speeltuin makkelijk vinden op de camping.

Is er nog meer te doen op de camping?

Gedurende de vakantieperiodes is er een recreatieteam aanwezig op Camping Heino. Zij organiseren leuke en spannende activiteiten voor alle kinderen. Als de kids zin hebben kunnen ze altijd meedoen. In de morgen knutselen en in de middag sport en spel. om half zeven ’s avonds komt het treintje Herby over de camping om alle kinderen op te halen en naar het theater te brengen. Verzamel bij de haltes om in te stappen! Deze zijn overal verspreid op de camping te vinden. Hebry maakt een leuke rit over de camping en stopt bij het theater afgezet. Daar spelen de typetjes van het recreatie team het theater. Altijd leuk en gezellig, ook voor de ouders. In de avond is er ook een activiteit. Afwisselend is het voor kinderen of volwassenen.

Boek snel een leuke en spannende vakantie bij Camping Heino met binnenzwembad en overdekte speeltuin. Dit kunt u doen via de website of met ons te mailen via info@campingheino.nl of te bellen met ons op 0572-391564.

Download de brochure

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds