3 weken hoogseizoen kamperen in Overijssel
t/m

Camping in Overijssel met overdekt zwembad

Bent u op zoek naar een camping in Overijssel met overdekt zwembad? Bij Camping Heino bent u aan het juiste adres!

Camping Heino is een prachtige camping in Overijssel. Uw vakantie is compleet op een camping in Overijssel met overdekt zwembad. Senioren met of zonder kleinkinderen en gezinnen met jonge kinderen tot twaalf jaar hebben een geweldige vakantie op onze camping.  Er is een lange glijbaan waar je heerlijk naar beneden glijdt. Kinderen zullen zich dus uren vermaken op onze camping in Overijssel. En met de mooie decoraties in het zwembad is het ook nog eens heel gezellig. Het is dus zeker de moeite waard om een middagje te zwemmen in ons overdekte zwembad!

Senioren worden niet vergeten op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad. Zij kunnen iedere ochtend een rustig uurtje zwemmen zonder kinderen erbij. U heeft dus lekker even tijd voor u zelf! Ook wordt er speciaal voor de senioren aquajoggen georganiseerd. Dit is onder begeleiding van een instructeur. In de maanden juni en september wordt er twee keer in de week aquajoggen gegeven. Het is dan ook erg druk en gezellig. Maar er wordt zeker gewerkt aan de spieren en training om het lijf zo fit mogelijk te houden.

Uw accommodatie is natuurlijk ook van groot belang op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad. U kunt bij Camping Heino kamperen en een mooie chalet huren. De kampeervelden van onze camping zijn ruim en goed onderhouden. Bovendien hebben alle kampeerplekken elektra- en TV aansluiting, per twee plaatsen is er een watertappunt. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad mooi en goed onderhouden.

Boekt u liever een chalet? Dat kan ook! In onze chalets bent u van alle gemakken voorzien en zult u zich gelijk thuis voelen! De chalets zijn ruim, modern en schoon.

Bent u al overtuigt om uw vakantie te boeken bij onze camping in Overijssel met overdekt zwembad?

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds