Kamperen in Overijssel voor 55plussers
t/m

Camping gids

Camping gids!

Gezellig als je de Camping gids er weer bij pakt. Zoeken naar een geschikte camping. Tegenwoordig kunt u via de gids zoeken op allerlei kriteria’s. Wat voor soort camping zoekt u. In de gids staat over duidelijk vermeld met icoontjes wat er op de desbetreffende camping te verwachten is. De gids is dus een mooi middel om  u vakantie uit te zoeken.

De verscheidenheid die in de gids voorkomt is enorm. Wilt u naar een camping voor gezinnen, of voor 50+ gasten. Zoekt u de rust of bent u iemand die van drukte en spektakel houd. De Camping gids geeft alles weer via de icoontjes. Ook staat er in de gids bij iedere camping een kort verhaaltje, wat u van de camping kan verwachten. In de gids staan de campings per provincie vermeld. Makkelijk zoeken dus.

De camping gids geeft dit ook aan via kleurtjes aan aan de zijkant. En eenmaal een gids aangeschaft dan blijf je er jaarlijks in kijken. Zo heb je de gids van de ANWB en je hebt natuurlijk ook de gids van de ACSI. Beide zijn interessant voor uw vakantie bestemming. Als u een bestemming in Overijssel zoekt, kunt u uitstekend terecht bij  Camping Heino.

De Camping gids geeft aan dat het voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar is. Ook geeft de Camping gids aan dat het voor 50+ prima vertoeven is. Er is een recreatie programma voor 50+ gasten. U kunt gebruik maken van de faciliteiten. De Camping gids geeft de volgende icoontjes aan. Overdekt zwembad, speeltuin, overkapte speeltuin, restaurant, Herby het treintje dat de kinderen langs de haltes op de camping ophaalt, en een rondje over de camping rijdt.

Ook benieuwd en zin om te gaan kamperen. Kom dan naar camping Heino voor een gezellige vakantie. mail info@campingheino.nl of bel 0572-391564