Kleine recreatieplas met zandstrandje op Camping Heino
t/m

Camping dicht bij Ommen

Genieten dicht bij Ommen op Camping Heino

Camping Heino is gelegen in het dorpje Heino. Dicht bij de stad Ommen. Ommen wordt ook wel een Hanzestad genoemd terwijl de stad geen haven bezig met koopmanshuizen of pakhuizen met trapgeveltjes. Ommen ligt op ongeveer 18 kilometer van de camping. Slechts 20 minuten met de auto of een uur fietsen. Met de elektrische fiets of wielrenfiets goed te doen. Er zijn prachtige routes te fietsen richting de stad Ommen vanaf Camping Heino. Een leuke stad waar het hele jaar door van alles wordt georganiseerd en welke volop leeft.

Verblijven op Camping Heino nabij Ommen

Wilt u Ommen en de omgeving ontdekken? Dan is Camping Heino een goede uitvalsbasis. U kunt kamperen of een accommodatie huren. De camping is tijdens vakanties uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. Ook opa en oma zijn van harte welkom met de kleinkinderen. Buiten de vakanties genieten 55-plussers van de mooie omgeving en de rust. Voor hen worden er in juni en september dagelijks activiteiten georganiseerd. De camping is groot maar erg overzichtelijk. Dit maakt dat kinderen veilig hun eigen gang kunnen gaan en al snel de weg weten. Ook de sfeer op de camping is erg gemoedelijk. Alle velden zijn ruim opgezet en de plaatsen zijn voorzien van:

  • 10 ampère
  • Tv aansluiting
  • Vuilwaterafvoer
  • Koud waterkraan

Op bijna alle velden zijn één of meerdere speeltoestellen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u geniet van een ontspannen momentje, een goed boek, een drankje of gezellig met de buren iets drinkt.

Zwemmen, spelen, animatie, fietsen, wandelen en meer

Roetsjen van de glijbaan, een bommetje maken of baantjes trekken in het overdekte zwembad. Zandkastelen bouwen of lekker relaxen bij de kleine recreatieplas met zandstrandje. Energie kwijt kunnen op het springkussen of één van de andere speeltuinen. Panna maken bij vriendjes of vriendinnetjes. En, welkt team gaat er winnen met beach volleybal? Het animatieteam staat ook niet stil. Naast het gebruik van alle faciliteiten is er een animatieteam die de hele dag door leuke activiteiten organiseert voor de kinderen. Lasergamen, knutselen, musical, spelshow, apenkooi, marshmallows bakken, stoelendans en nog veel meer! Als u geen zin meer heeft om te koken kunt u aanschuiven in ons restaurant of langs bij de snackbar.

Beleef gezelligheid en rust in de prachtige natuur en historie van de stad Ommen

Tussen de bossen aan de oever van de Vecht vindt u Ommen. Een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis en schitterende natuurgebieden. Met een paar goede wandelschoenen of de fiets kunt u hier onwijs veel zien en doen. Beklim de Lemeler- of Besthemnerberg voor een prachtig uitzicht over Ommen. In de vecht kunt u kanoën en andere watersporten beoefenen met de kinderen of gezellig samen. Niet alleen de natuur, maar ook de stad heeft veel te bieden. Een bruisend centrum met vele terrassen, winkels en mooie historische panden. Voor jong en oud is er onwijs veel te doen. U hoeft uzelf niet te vervelen!

omgeving van Camping Heino - camping dicht bij Ommen