3 weken kamperen hoogseizoen
t/m
Familiebedrijf
Aangepaste boekingsvoorwaarden
Persoonlijke aandacht

Camping dicht bij Hardenberg

Wilt u op vakantie in het oosten van Nederland? Lekker dicht bij huis. Geen uren in de auto richting Frankrijk of Spanje. Ook het oosten van Nederland heeft namelijk heel veel te bieden. Camping Heino ligt op slechts een half uur rijden van Hardenberg. Een prachtig groen gebied. De omgeving bied onwijs veel op het gebied van fietsen, wandelen, vermaak voor kinderen, water en veel natuur. Jong en oud vermaakt zich hier uitstekend.

Kindvriendelijke en senioren Camping in Heino

Op slechts 30 minuten van Hardenberg vindt u Camping Heino. Tijdens de vakanties een echte kindercamping en buiten de vakanties zeer geschikt voor senioren. Er is een overdekt zwembad met een grote glijbaan. Meer zwemplezier beleeft u samen met de kinderen bij de kleine recreatieplas. De kinderen leven zich uit in het zand en op de verschillende speeltoestellen terwijl u heerlijk kunt ontspannen. Het binnenzwembad geeft de mogelijkheid om ook bij minder mooi weer van alles te doen. Net zoals de overkapte speeltuin. Hier kunnen kinderen altijd droog spelen. Mochten de kids nog energie hebben dan is er een centrale speeltuin met airtrampoline en pannakooi. Tijdens alle vakanties staat het recreatieteam klaar voor de kinderen om allerlei leuke activiteiten te doen. Verder is er een restaurant en snackbar als u geen zin heeft om te koken.

Comfort plus plaatsen

Alle kampeervelden zijn overzichtelijk ingedeeld en ruim opgezet. Op bijna ieder veld zijn speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. Heeft u liever een veld zonder speeltoestellen? Dan is die mogelijkheid er ook zeker. Verder zijn er autovrije velden en velden waar de auto naast de caravan mag staan. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld op gemiddeld 120 M², dus ruim genoeg.  Alle plaatsen hebben daarnaast:

  •  10 ampère stroom
  • Waterkraan
  • Tv aansluiting
  • Vuilwaterafvoer

Laat u verrassen door de omgeving en Hardenberg

De omgeving is erg geschikt voor prachtige fiets- en wandeltochten. Fietsend kunt u veel in de omgeving bereiken. Mooie natuurgebieden, leuke dorpen en gezellige Hanzesteden. Hardenberg bereikt u met de auto al in een half uur. Hardenberg: ‘De kracht van gewoon doen’. Hier kunt u wandelen, fietsen en kanoën in het vechtpark. Attractieparken, dieren en de natuur bieden vertier voor elke leeftijd. Het natuurrijke Vechtdal met pittoreske dorpen en steden geeft een bijzondere beleving.

Wilt u meer weten over de camping? In onze brochure vindt u nog veel meer informatie!