Camper kopen in Overijssel
t/m

Camper plaatsten in Overijssel

Camper plaatsen in Overijssel

Camping Heino biedt ook camper plaatsen in Overijssel. U kunt op een camper plaats staan die er speciaal voor zijn, maar u kunt ook op een veld staan. De gras velden zijn goed gedraineerd en bijgehouden. Waardoor het staan op een gewoon kampeer veld prima gaat. Het is ook erg gezellig. Met meer mensen op het veld zodat je snel aanspraak hebt.

Wat is er in de omgeving te doen?

Als u bij Camping Heino camper plaatsen in Overijssel bezoekt staat u op een ruim veld of plaats. Er is een prachtig fiets route netwerk. Sinds 2013 is er ook een nieuw wandelnetwerk aangelegd. Deze start bij Camping Heino. Er zijn drie routes die u kunt wandelen. Heerlijk om te doen als u camper plaatsen in Overijssel heeft geboekt.

Wat biedt Camping Heino nog meer voor de gast op camper plaatsen in Overijssel?

Op de camping is rust, ruimte, schoonheid duidelijk aanwezig. Ook vindt u Wifi op de camping. Wat tegenwoordig niet meer weg te denken is. Ook op camper plaatsen in Overijssel kunt u gebruik maken van Wifi. De toilet gebouwen zijn geopend, het overdekte zwembad is open vanaf acht uur s´morgens. Met van acht tot negen uur een speciaal uur voor de ouderen. Zodat de mensen rustig baantjes kunnen trekken. Er is een restaurant en snackbar.

Waarvoor komt u nog meer naar Camping Heino!

Als u de camper plaatsen in Overijssel bezoekt is er in de maanden juni en september een programma voor ouderen. Denk aan fietstochten met picknick georganiseerd, klootschieten, jeu de boules, handboogschieten, aquajoggen. Dit wordt gratis aangeboden. Het programma wordt gemaakt door de eigenaars van Camping Heino. Die zeer nauw betrokken zijn bij hun gasten.

Heeft u zin gekregen en benieuwd geworden naar dit leuke programma, kom langs of boek, zodat u het zelf kan meemaken.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds