Camper kopen in Overijssel
t/m

Camper kopen

Camper kopen, zeer populair in deze tijd!

Voor een Camper kopen kunt u terecht in het mooie plaatsje Heino. Een Camper is erg in trek. In Heino is er een uitstekend bedrijf waar u terecht kunt voor het kopen van een camper. U moet dan zijn bij ASH camper bouw. Dit bedrijf voor Campers bevind zich voor in Heino. Het leuke van een Camper kopen bij dit bedrijf is, dat u een waarde check  krijgt om bij Camping Heino de camper uit te proberen. Eerst u Camper uitzoeken, dan met de cheque naar Camping Heino om deze te verzilveren. U kunt dan een weekend gratis komen kamperen.

Een grote aanschaf, dus moet alles naar wens zijn

Door dit te doen kunt u gelijk kijken of alles in orde is. Want uiteindelijk is een Camper kopen een grote aanschaf. Het voordeel van een weekend uitproberen is dat u in het zelfde dorp de gebreken kan laten maken. Daar staat het bedrijf ook garant voor. In hetzelfde weekend. Wij verwelkomen de gasten graag op Camping Heino. U hoeft alleen de cheque van Camper kopen in te leveren aan de receptie. U kunt zelf een vrij plekje op de camping uitzoeken.

Is de koop geslaagd dan een weekend gratis kamperen bij camping Heino!

Op de camping kunt u gebruik maken van alle voorzieningen, zoals het overdekte zwembad, overkapte speeltuin, knutselen, buiten speeltuin, Herby het treintje, restaurant de Remise. De Camper kopen geeft zo al vele voordelen. Het bedrijf voor Camper kopen zit op een afstand van 3,5 km van Camping Heino.

Tevens heeft Heino een gezellig dorp waar u al u boodschappen kunt doen. In de naast gelegen plaatsen kunt u ook altijd terecht, zoals Raalte, Zwolle, Deventer. Er is in het weekend genoeg te beleven in en om de camping.

Boek u vakantie bij Camping Heino. Bel 0572-391564 of mail naar info@campingheino.nl

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds