Camper kopen in Overijssel
t/m

Camper kopen in Overijssel

Op vakantie gaan met de camper is steeds meer in trek. Naast dat kamperen in Nederland al hartstikke aantrekkelijk is maakt een camper het kamperen nog makkelijk ook. Alles is in de camper aanwezig en u kunt uzelf makkelijk verplaatsen. Naast dat u comfortabel kunt overnachten gaat u ook nog een comfortabel de weg over als u van de ene naar de andere camping rijdt. Op Camping Heino kunt u met de camper tussen alle caravans staan op de gewone velden. Dat is wel net zo gezellig natuurlijk!

Unieke campers bij Aart Camperinbouw

Het bedrijf Aart Camperinbouw bevindt zich in Heino, op z’n 3,5 kilometer van camping Heino. Niet alleen in Overijssel maar in heel Nederland is dit een unieke manier van het kopen van een camper. Zij bouwen namelijk busjes om in campers voor een betaalbare prijs. Daarbij leveren zij maatwerk en krijgt u zelfs een cheque om de camper uit te proberen op Camping Heino. Eerst uw Camper kopen in Overijssel en dan met de cheque naar Camping Heino om deze te verzilveren. U kunt dan een weekend gratis komen kamperen.

Gratis camper testen op Camping Heino

Wij verwelkomen u graag op Camping Heino. U hoeft alleen de cheque in te leveren aan de receptie. U kunt zelf een vrij plek op de camping uitzoeken. Er zijn twee speciale camper plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om tussen de caravans en tenten op een veldje te gaan staan. Het gehele weekend heeft u de mogelijk om uw camper uit te testen. Mocht er iets mis zijn, dan kunt u altijd even naar Heino rijden. Tijdens uw gratis weekend kunt u op de camping gebruik maken van alle voorzieningen, zoals het overdekte zwembad, overkapte speeltuin, knutselen, buiten speeltuin, Herby het treintje en restaurant De Remise. De Camper kopen in Overijssel geeft zo al vele voordelen.