Bungalow Overijssel

Bent u op zoek naar een bungalow in Overijssel? Probeer dan eens een chalet

Comfortabel op vakantie gaan in een accommodatie maar wel de sfeer van een camping mee pakken. Dat is het voordeel van een bungalow of chalet in Overijssel. Hier bent u omringt door natuur en zorgt de camping voor veel gezelligheid. De camping is middelgroot en het chaletpark is achterop de camping gelegen. Het is overzichtelijk en kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan. U zit lekker met een drankje op het terras of in de tuin van uw chalet terwijl uw kinderen heerlijk spelen. Ultiem vakantie vieren. Hiervoor hoeft u niet eens naar Frankrijk, Spanje of Italië. U hoeft niet een heel eind te rijden om een mooie vakantiebeleving te krijgen. Wanneer de kinderen een leuke vakantie hebben geniet u als ouders of opa en oma zijnde net zo veel. Mocht u samen komen dan kunt u prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. De chalets zijn geschikt voor 4 of 5 personen en bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf!

Voorzieningen van het chalet op Camping Heino in Overijssel

De chalets zijn ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Het chalet basic is 4-persoons, chalet basic plus is 5-persoons en chalet basic plus 6-persoons. In 2019 en 2020 geheel gerenoveerd. De uitstraling van de accommodaties in Overijssel zijn modern en knus. Ook de tuin wordt ieder jaar weer goed bijgehouden door de tuinman. Op het chaletpark is een speeltuin aanwezig waar de kids hun energie kwijt kunnen. Natuurlijk kunt u ook van alle andere faciliteiten van de camping gebruik te maken. Verder is het chalet van alle gemakken voorzien:

  • 2 slaapkamers in het 4- en 5-persoons chalet(alleen 1-persoonsbedden). 3 slaapkamers in het 6-persoons chalet
  • Badkamer
  • Open keuken met woongedeelte en ruime zithoek
  • Vaatwasser in de keuken
  • Privé tuin
  • Schuurtje
  • Parkeerplaats voor één auto

Talloze faciliteiten gebruiken tijdens het verblijf in een bungalow in Overijssel

Tijdens uw vakantie in een accommodatie in Overijssel hoeft u zich niet te vervelen. In tegendeel. Tijdens alle vakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen van ’s ochtends tot ’s avonds. De dag begint u natuurlijk met een frisse ochtendduik in het overdekte zwembad. De kinderen glijden nog van de glijbaan of spartelen in het buitenbad. Buiten is er een kleuter/peuterbad en daarnaast hebben wij een kleine recreatieplas met zandstrandje. Hier kunnen de kinderen zich uren vermaken. Dan kunt u even helemaal tot rust komen of verdwijnen in een goed boek. Ziet u uzelf al zitten? De overdekte speeltuin bied uitkomst bij mooi en minder mooi weer. Droog spelen wanneer het regent of juist koel en in de schaduw wanneer het heel warm is. In de avond schuift u aan op ons terras of in het restaurant van ons kindvriendelijke a la carte restaurant. Een snelle hap haalt u bij de snackbar.

Prachtige ligging in Overijssel

Camping Heino heeft een schitterende ligging in het groene landschap van Overijssel. Het gebied wordt ook wel Salland genoemd. Voor jong en oud is hier van alles te beleven. Eén van de voornaamste activiteiten in de omgeving is fietsen en wandelen. Er zijn prachtige routes te maken vanaf de camping. De vele natuurgebieden laten jong en oud kennis maken met de bossen en heide van Overijssel. Verder zijn de vele dorpjes en de Hanzesteden Zwolle, Deventer en Ommen zeker een bezoek waard. Veel karakter en gezelligheid is wat u daar gaat vinden. Voor kinderen mogen de pretparken niet aan dit lijstje ontbreken en ook deze zijn in de buurt van de camping.

Brochure downloaden

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds