Speeltoestel op het kampeerveld Spar
t/m
Gratis omboeken
Flexibele betaling
Geld terug of voucher

Aangepaste flexibele boekingsvoorwaarden

Geld terug in geval van verhindering door Corona

Wij begrijpen dat het in deze tijd angstig is om een vakantie te boeken en iets vast te leggen. Logisch! Niemand weet wat er komen gaat. Om deze reden denken wij graag met u mee. De volgende speciale boekingsvoorwaarden worden gehanteerd door corona:

Wanneer u te maken krijgt met het coronavirus tijdens de datum van u vakantie, krijgt u uw geld terug in de volgende gevallen:

  • Als één van de reizigers uit het gezelschap is getroffen door het coronavirus (op vertoon van een medische verklaring)
  • Als u zich bevindt in een gebied dat in lockdown is waardoor u niet naar de camping kunt komen
  • Als de camping in een gebied ligt dat in lockdown is tijdens de datum van uw verblijf
  • Als de camping in een gebied ligt dat door de overheid een oranje of rood reisadvies heeft gekregen tijdens de datum van uw verblijf

Het reeds (aan)betaalde bedrag kunt u dan van ons terug gestort krijgen op uw rekening. De aangepaste boekingsvoorwaarde i.v.m. corona gelden heel 2021.

Geld terug of voucher

Wanneer u te maken krijgt met het coronavirus zoals in de bovengenoemde situatie krijgt u uw geld terug. In andere gevallen ontvangt u eerst een voucher die gedekt is door de brancheorganisaties.

Gratis omboeken

U ontvangt van ons de mogelijkheid om uw vakantie gratis om te boeken. Mocht de vakantie duurder uit vallen dient er bij betaald te worden. Valt de vakantie goedkoper uit, dan krijgt u geld terug.

Flexibele aanbetaling

Mocht u nog geen goed gevoel hebben over de vakantie 6 weken voordat uw vakantie begint, dan kunt u altijd contact met ons opnemen m.b.t. de betaling.

Betalingen

Na de boeking ontvangt u van ons een bevestiging en factuur. Hierop staan twee aanbetalingstermijnen. Het eerste termijn van 40% moet 2 weken na de boeking voldaan zijn. De andere 60% moet voldaan worden 6 weken voor de boeking. Mocht u het nog angstig vinden 6 weken voordat uw vakantie begint, dan kunt u altijd contact met ons opnemen m.b.t. de betaling. Deze kan dan uitgesteld worden tot bijvoorbeeld één week voor aankomst of zelfs tot aankomst (betaling bij aankomst op de receptie).

Voucher ontvangen is nog steeds mogelijk

Wanneer u de vakantie eerder wilt annuleren omdat u er geen goed gevoel bij heeft of het niet aan durft, dan kunt u alsnog een voucher ontvangen. Deze zijn gedekt door de SGR en de Recron. Hierdoor is uw geld nooit weg. De voucher kunt u dan in het jaar erop gewoon gebruiken bij een boeking. Mocht u op bepaalde reden dan toch niet kunnen/willen komen. Dan is er in overleg altijd mogelijk om te kijken of wij het geld terug kunnen storten.

Flexibel omboeken

Het is altijd mogelijk om uw vakantie gratis om te boeken naar een andere periode wanneer u het niet aan durft om te komen. U betaald alleen de eventuele meerkosten van de andere boeking. Reserveringskosten worden dan niet twee keer in rekening gebracht. Mocht de andere vakantie goedkoper uit vallen, dan krijgt u het verschil terug of ontvangt u een voucher.

De leukste vakantiearrangementen

Ontdek de ruimte in Overijssel

Speeltoestellen voor kinderen op de camping

Voorseizoen

Ruimte voor rust arrangement Heino

Ruimte voor rust

Pasen kamperen met kinderen in Overijssel

Pasen

Vakantie op Camping Heino in Overijssel

Meivakantie

Hemelvaart en Pinksteren op Camping Heino

Hemelvaart

Pinksteren kamperen of accommodatie huren in Overijssel

Pinksteren

juni maand kamperen

Juni maand

2 weken kamperen zomer hoogseizoen op Camping heino

Zomervakantie

September maand kamperen

September maand

Opa en oma arrangement Camping Heino

Opa & oma

Levensgenieters 55+

Accommodatie - kampeerlodge

Accommodaties

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds