Kamperen in Overijssel met kinderen
t/m

Boeken zonder aanbetaling

Uw vakantie in Overijssel boeken zonder aanbetaling bij Camping Heino

Het zijn onzekere tijden voor iedereen. U heeft geen idee wat de komende tijd gaat brengen net zoals wij. Gaat het buitenland dit jaar nog weer open voor toeristen? Vanaf wanneer kunnen we weer normaal kamperen in Nederland? Allemaal vragen die bij u spelen. Daarom bieden wij u flexibele voorwaarden voor het boeken van uw vakantie bij ons op Camping Heino in Overijssel!

Kamperen in Overijssel onder flexibele voorwaarden

Wij willen u de mogelijkheid bieden om in 2020 volop te genieten van het camping leven in Nederland. Daarom bieden wij u het volgende voor het boeken zonder aanbetaling:

  • U hoeft geen aanbetaling te doen bij boekingen vanaf juni
  • Betalen kan bij aankomst
  • Geldig voor arrangementen of losse boekingen
  • Geldig voor kamperen, accommodaties en arrangementen

Annuleringsvoorwaarden

Er vindt vooraf geen betaling plaats voor uw boeking. De boeking blijft wel zeker in het systeem staan. Mocht u annuleren doordat bijvoorbeeld het corona virus langer aanhoudt en de regels van dien aard blijven dat u niet mag kamperen of er komt iets anders op uw pad waardoor u niet kunt, dan kunt u de boeking gewoon annuleren. Hier betaald u geen extra kosten voor. De annulering is volledig gratis. Dit kan tot één week voor aankomst.

Geniet van ruimte en comfort plaatsen

Straks als alles in Nederland weer iets tot rust is gekomen is het heerlijk om er even tussenuit te gaan. Op zoek naar de ruimte en de natuur. Pak de caravan of tent of huur een accommodatie. Overal op de camping heeft u voldoende ruimte. De kampeerplaatsen zijn ruim, net zoals de velden. Ook bij alle accommodaties heeft u een eigen tuin.

Eindeloos veel plezier voor kinderen

Voor jong en oud is er van alles te doen op de camping. Op bijna ieder veld is een speeltuintje waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop koffie. Wanneer het regent of juist heel warm is kunnen de kids hun energie kwijt in de overdekte speeltuin. Ook het binnen zwembad bied uitkomst bij minder mooi weer. Eindeloos van de glijbaan en spetteren in het peuterbad. Verder is er een sportveld, kleine recreatieplas met speeltuin, 9 jeu de boules banen, beachveld, pannakooi en recreatieteam. Tijdens de vakantieperiodes is er een enthousiast team aanwezig die knutselt, spellen speelt, en theater verzorgd voor de kinderen.

Ontdek het mooie Salland en Overijssel

De omgeving van Camping Heino, Salland en Overijssel, is prachtig. Kamperen doet u hier echt in rust en natuur. Vanaf de camping lopen prachtige wandel- en fietsroutes. Verder zijn er vele authentieke dorpen en mooie Hanzesteden op korte afstand met de fiets of auto. Ook voor kinderen is er van alles zoals wandelen door een speelbos, pretparken en leuke musea voor kinderen.

Boeken zonder aanbetaling

Wilt u uw vakantie boeken zonder aanbetaling te doen? Doe nu uw boeking voor kamperen, accommodatie of arrangement. De betaling hoeft u pas te doen bij aankomst.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds