Heerlijk een weekendje weg met de kids in Overijssel

Heeft u nog een weekend vrij? Ga dan lekker een weekendje weg met de kids. Camping Heino is hiervoor een ideale bestemming. De aankomst- en vertrektijden zijn erg soepel waardoor u optimaal van uw weekend kunt genieten. Daarnaast bieden de vele faciliteiten op de camping voldoende vertier voor het hele gezin. Een verfrissende duik in de ochtend en in de avond natuurlijk met Herby de dromentrein mee. Ook in de omgeving is er van alles te doen voor jong en oud. Of u nu met uw eigen kinderen of met de kleinkinderen bent, het is altijd volop genieten!

Weekendje weg met kids - kindvriendelijke camping

Alleen maar lachende gezichten

Een weekendje weg met de kids biedt de kinderen de gelegenheid om even helemaal lekker hun energie kwijt te kunnen terwijl u weer kunt opladen. De kinderen kunnen heerlijk hun eigen gang gaan omdat het park veilig en overzichtelijk is. De sfeer die er hangt is erg gemoedelijk. Vooral het binnenzwembad met de glijbaan en de overdekte speeltuin vallen bij de kinderen altijd erg in de smaak. Maar ook op bijna ieder veld is een speeltuin waar ze zich lekker kunnen uitleven. Dan kunt u heerlijk van de kids genieten. Wanneer de kinderen blij zijn is de vakantie voor de ouders ook genieten! Verder zijn er negen jeu de boules banen, een beachvolleybal veld, airtrampoline, pannakooi en een kleine recreatieplas. Neemt u de hond mee? Dan kunt u die uitlaten bij onze honden uitlaat laan. Camping Heino is hond-vriendelijk dus u kunt hier uitstekend kamperen met de hond.

Weekendje weg met kids

Optimaal relaxen

Heeft u tijdens uw weekendje weg met de kids geen zin om te koken? Dan schuift u toch lekker aan in ons restaurant. Voor het restaurant ligt een grote speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en zo niet hoeven te wachten op het eten. Als u lekker makkelijk en snel wilt doen is er ook een snackbar waar u patat, snacks, menu’s en ijsjes kunt halen. Bij de snackbar buiten kunt u ook rustig eten. In de ochtend kunt u bestelde broodjes afhalen. De broodjes bestelt u de dag ervoor. Dit zijn afgebakken broodjes of brood van de bakker.

Weekendje weg met de kids

Verken de omgeving

Camping Heino is gelegen in het gezellig dorpje Heino, in de provincie Overijssel en het gebied wordt ook wel Salland genoemd. Men noemt Salland zelfs de tuin van Nederland. Zo groen en heerlijk in de natuur. De omgeving vinden wij zelf prachtig en veelzijdig. Het is er rustig maar u kunt ook de drukte opzoeken zoals in de Hanzesteden Zwolle, Deventer en Ommen. Fietsen is zeker aan te raden. Mocht u zelf geen fiets bij u hebben, dan kunt u deze altijd bij ons huren. Wandelen is erg mooi op de Lemelerberg of de Sallandse Heuvelrug. Hier is zelfs een speciale interactieve kinderroute! Laat je verrassen of vraag naar meer informatie bij de receptie.

Camping Heino - plattegrond - luchtfoto

Wij hopen jullie te mogen ontvangen op onze kindvriendelijke camping in Overijssel!

Download de brochure

Groetjes familie van der Burg en de medewerkers

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds