Kampeerveld Iep - Camping Heino
t/m

Nieuwe glampingtenten

Kamperen met de luxe van thuis

Afgelopen jaar hebben we al een glampingtent geplaatst op de Els. Dit jaar komen er nog drie bij. Naast de glampingtent op de Els wordt er eentje geplaatst. In dezelfde stijl. Want ja, het oog wil ook wat ;-). Vanaf komend seizoen hoef je niet meer over het veld met de auto. Maar parkeer je deze aan de achterzijde van de tent.

De andere tenten komen op de Larix, naast de kampeerlodge. Ideaal voor kampeerders die graag de luxe willen van eigen sanitair, een vaatwasser en heerlijke pocketveer matrassen. Als je nu niet uitgerust terug komt van je vakantie. Dan weet ik het ook niet ;-)

Glamperen in de meivakantie

Snoeien

Wat een takkenwerk

Om alles weer spik en span te krijgen voor het nieuwe seizoen is er weer rigoureus gesnoeid. Dat is beter voor de bomen. Maar ook voor onze kampeerders. Je wilt geen gevecht aangaan met uitstekende takken.

Het is een heel karwei. Maar het resultaat is altijd bevredigend.

Renovatie toiletgebouw Spar

Weer fris en fruitig

We vonden het hoog tijd voor een make-over. En niet alleen wij. Ook onze gasten gaven aan dat ze graag verandering aan het toiletgebouw wilden.

En als we het doen. Dan doen we het goed. Er vindt een ware metamorfose plaats. We zullen je regelmatig van updates voorzien. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij.

Picknicktafels in een nieuw jasje

Voorzien van een nieuw laagje lijnolie

Om jaarlijks te kunnen genieten van het samenzijn aan de picknicktafels, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Dus hebben ze weer lekker een heus spa momentje.

Lekker in de lijnolie. Kunnen ze straks weer lekker shinen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds