Het is weer zo ver! De gezellige tijd dat Sinterklaas en de pieten in Nederland zijn. Heel Nederland is weer in rep en roer. Wij vinden het vooral gezellig en een leuke tijd. Cadeau’s kopen en rijmpjes maken voor je lootje.  In de winkels is het een drukte van belang. En wat dacht je van de bestelling via internet. Daar is geen ontkomen meer aan.

Tapas avond

Voordat we begonnen aan het heerlijk avondje van Sinterklaas hebben we eerst gegeten. De hele tafel stond vol met lekkere hapjes. Hapjes zoals nacho’s, garnalen, zalm, carpaccio, stokbrood, tomaatjes, sushi, en pizza. Zo hadden we voor ieder wat wils. ’s Middags al druk bezig geweest in de keuken om alles op tijd af te hebben. Daarnaast heb ik ook gelijk een paar leuke gerechten geprobeerd als potentieel voor De Remise het aankomend seizoen. Alle hapjes vielen goed in de smaak!

Lootjes trekken

Online hadden we lootjes getrokken en de afgelopen week was het dan natuurlijk gissen wie wie heeft. De spanning en verhalen vooraf zijn al leuk. Het gaat natuurlijk nergens om met kinderen in de leeftijd vanaf 15 tot en met 21 jaar, maar toch vindt iedereen het gezellig. We doen een cadeautje met een gedicht. Na het eten even uitbuiken en dan was het zover. Iedereen zat er klaar voor. Vooral de gedichten zijn geweldig. We hebben tranen gelachen en daar gaat het om. Flauwe grappen en leuke anekdotes komen voorbij. Daarbij dan ook nog een leuk cadeautje. Het cadeau voor Julenne was nog niet binnen. Gelukkig was Toon wel inventief en bedacht om dan een lege frikandel doos te geven met daarin een oud boek. Julenne was nogal verrast om het ‘aparte cadeau’. Gelukkig zat er een foto bij van het cadeau dat ze graag wilde hebben. Julenne gerust dat ze toch iets krijgt wat bij haar past. Onze Sinterklaas was weer geslaagd.

 

We gaan ons opmaken voor de gezellige kerstdagen. Alle straten in het dorp zijn al mooi versierd. Prachtige kerstverlichting is aangebracht. Daar kan ik echt van genieten. In Deventer is het helemaal een spektakel met extra grote versieringen door de hele stad.

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds