Weer bijna een week voorbij. Deze week is erg hard gewerkt. Boven in de receptie is de vloer gelegd. De kasten zijn terug gezet en de bureaus kan Toon weer in elkaar zetten. De verlichting is aangesloten, ook beneden zitten we weer in het licht. Het is wel gezellig met de bouwvakkers om ons heen, zeker als er steeds weer iets af is. Er wordt een nieuwe balie gemaakt zodat er op twee plekken ingecheckt kan worden. Sneller voor de gast en daar doen we het voor. Nog even en dan kunnen de stijgers ook weg voor de receptie. Die zijn we wel een beetje zat. En je snapt wel er komt steeds weer iets tussendoor dat ook nog de aandacht vraagt.

 

Arie Slangenwal heeft de nieuwe toiletunit op z’n plaats gezet. Daar wordt ook de laatste hand gelegd met het aansluiten. Ja zo langzamerhand werken we naar het einde toe. Ook naar een begin van weer een fantastisch seizoen. We hebben er heel veel zin in.

Freek is het huis van Cootje aan het klaarmaken. Nu alles geverfd is kunnen de eikeltjes aan de muur. Nieuwsgierig hoe dit er uit gaat zien? kom dan snel kijken met Pasen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds