We hebben een gezellig Paasweekend achter de rug. Vele kampeerders zijn het kampeerseizoen van 2018 weer goed begonnen. Met een dikke jas aan en af en toe het zonnetje was het goed te doen. Het programma voor de kinderen was natuurlijk speciaal aangepast aan Pasen. Met onder andere eieren zoeken, Paasspelletjes, marshmallows en ei bakken en het knutselen van mooie eierdopjes. Op eerste Paasdag was de brunch een groot succes. Bijna honderd mensen die gezellig kwamen eten. Een gemoedelijke sfeer waarin iedereen de tijd had om lekker bij te praten met elkaar.

Animatie

Ook kwam Herby tijdens Pasen weer uit z’n winterslaap. Tot groot plezier van de kids. Allemaal even enthousiast en blij dat ze weer in Herby, het treintje, mee kunnen rijden. Iedere dag is dit opnieuw een feest. Ook Cootje is uitgeslapen. na een lange winterslaap is hij weer van de partij. Daarnaast konden de kinderen weer lekker knuffelen met Cootje. En ook speelde hij in het theater mee. De knutselruimte is helemaal opgeknapt. Geschilderd in frisse kleuren. Het is nu echt Cootje’s huis. Kinderen kunnen er weer naar hartenlust knutselen.

Meivakantie

De eerstvolgende vakantie die alweer voor de deur staat is de Meivakantie. We kijken er nu al naar uit en maken er weer gezellige weken van. Met een uitgebreid animatieprogramma. Hummel, Wapper en Cootje zullen tijdens de Meivakantie ook zeker weer van de partij zijn. Zij maken er een groot feest van. Ook de gehele meivakantie is De Remise geopend. Kom gezellig ontbijten, lunchen of dineren. Of borrelen op het terras bij mooi weer.  Inmiddels is de Receptie dan helemaal klaar. Voor ons ook genieten.

groet, Brigit

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds