Overkapte speeltuin
t/m

Overzichtelijke kindercamping

Loslaten op de camping

Dit is een blog vanuit mijn eigen ervaring als kamperende moeder. Voor alle ouders die het vreselijk lastig vinden om hun kind(eren) los te laten op de camping. Ik voel met jullie mee.

Kinderen zijn vaak lekker ondernemend. Op de camping gebeurt van alles. Ze worden naar de reuring toegetrokken. Ze lopen achter andere kinderen aan of gaan op het geluid af. Er is ook zoveel te zien en te doen.

De schrik van iedere ouder

Verdwalen op de camping hoeft niet

Fantastisch zo’n gezinscamping. Maar tegelijkertijd hou je je hart vast. Wat als ze verdwalen? Of als je geen idee hebt waar ze uithangen. Dat is de schrik van iedere ouder. Terwijl jij nog druk bezig bent met de haringen in de grond slaan, zijn de kinderen al gevlogen.

Het is fijn als je op een overzichtelijke kindercamping verblijft, zoals Camping Heino. Ik ben natuurlijk wat bevooroordeeld als medewerker van Camping Heino. Maar het viel mij gelijk op toen ik een rondje over de camping maakte tijdens mijn sollicitatiegesprek. Heerlijk overzichtelijk.

Je hoeft niet bang te zijn dat de kids zich gaan vervelen. Er is genoeg te doen.

Volop speelmogelijkheden

Overkapte speeltuin beschermt tegen zon en regen

Vervelen hoeft niet op Camping Heino. Op bijna ieder kampeerveld is een speeltoestel aanwezig. Niet alleen een zandbakje, maar echt volwaardige speeltoestellen. Daar kunnen de kids zich prima vermaken.

En als ze toch het avontuur ruiken en erop uittrekken, verzamelen ze zich op een centrale plaats. De overkapte speeltuin is er daar eentje van. Als je ze kwijt bent bestaat er een grote kans dat je ze daar vindt. Ze kunnen er naar hartenlust spelen. Als het wat minder weer is, maar ook als de zon volop schijnt zijn ze beschermt.

Speelplezier bij de Remise

Airtrampoline en pannakooi zijn favoriet

De airtrampoline is ook favoriet bij de kinderen. Op het centrale plein zijn nog veel meer leuke speelmogelijkheden te vinden.

Oudere kinderen zijn vaak fan van de pannakooi. Doordat alles zo centraal ligt zijn de kinderen niet over de hele camping verspreidt.

Besluiten ze om toch op avontuur te gaan op de camping zijn de paden heel overzichtelijk. Verdwalen is bijna niet mogelijk.

De weg op de camping is zo gevonden

Eindelijk eens tijd voor dat boek

Loslaten wordt zo voor ons ouders makkelijker. Voor de kinderen is het zelf ook overzichtelijk.

Binnen no time weten ze de weg op de camping te vinden. Reken er maar niet op dat je ze veel bij de tent of accommodatie ziet. Er is genoeg te doen. Ons animatieteam is in de schoolvakanties aanwezig en bedenken de leukste activiteiten. Herby, het treintje, komt dan iedere avond langs om de kinderen op te halen bij de haltes. En brengt ze naar het theater waar Cootje, Elle, Izzy en Otto de leukste avonturen beleven.

Dat betekent dat je eindelijk eens in dat boek kunt beginnen. Omdat het zo’n overzichtelijke kindercamping is kun je ook echt wegduiken in dat boek. De kinderen komen wel weer terug.

Lijkt je dat niet heerlijk?

Margreet

Bekijk de arrangementen

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds