Vakantie is altijd leuk, of je nu jong of oud bent. Iedereen kijkt er naar uit. Maar tegenwoordig boffen kinderen al helemaal. Vakantie met het gezin, papa, mama en de kinderen was voorheen standaard. Dit begint echter steeds meer te veranderen. Opa en oma zijn vaak nog actief en gaan graag mee op vakantie. Zo ontstaan er steeds meer drie generatie vakanties. Daarnaast vinden de kleinkinderen het altijd fantastisch om bij opa en oma op visite of uit logeren te gaan als opa en oma ergens op vakantie zijn. Bovendien genieten opa en oma met volle teugen van de blije koppies van de kleinkinderen.

Vakantie met opa en oma

Als je wat ouder wordt geeft je al snel voorkeur aan een vakantie in Nederland. Vooral met het lekkere weer van afgelopen jaar. Lekker dicht bij huis is dan wel zo ideaal. Zeker als je de kleinkinderen mee neemt op vakantie of gaat oppassen. Dit kan heel goed op Camping Heino. Een leuke familievakantie voor alle drie de generaties beleef je hier. Vaak hebben papa en mama een beperkt aantal weken vakantie terwijl de kinderen zes tot zeven weken vrij zijn in de zomer. Hoe leuk is het dan om met opa en oma op vakantie te gaan. Een fijne combinatie van oppassen, plezier voor de kids en afwisseling van rust en activiteiten voor opa en oma. Voor ouders neemt dit een stukje zorgen weg en kunnen ze met een gerust hart naar het werk. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de vakantie met alle drie de generaties een plekje te boeken op de camping.

Speelplezier voor de kleinkinderen en rust voor opa en oma

Bij Camping Heino kun je kiezen voor kamperen of het huren van een luxe accommodatie. Als je komt kamperen of een accommodatie huurt, kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Op vakantie maak je samen vaak de mooiste herinneringen, dus dat is super leuk om met jouw kleinkinderen te delen. Je kunt er samen op uit in de mooie omgeving van Overijssel. In de buurt van de camping zijn veel leuke dingen te doen, zoals pretparken, bootje varen, speelbos, fietsen of naar leuke dorpjes en steden. Daarnaast zijn er op de camping vele faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad, overkapte speeltuin, air-trampoline, speelvijver met zandstrandje en nog veel meer. Terwijl de kids zich vermaken of lekker spelen op het veld (in het zicht) kunt je samen genieten van een kopje koffie met een lekkere koek.

 

Animatie

In juni en september richt Camping Heino zich op de levensgenieters 55+. Deze maanden worden er dagelijks activiteiten georganiseerd waaraan iedereen mag deelnemen. Een potje klootschieten of jeu de boules wordt dan ook regelmatig gedaan. In het weekend rijdt de Herby op zaterdag voor alle kinderen. Ook heel leuk als de kleinkinderen op bezoek zijn. Tijdens de vakantieperiodes is er een druk animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar. Kids maken hier vriendjes en vriendinnetjes en beleven onwijs veel lol. Dit doet opa en oma of papa en mama altijd veel goeds.

Gedurende het hele jaar mogen kleinkinderen gratis met opa en oma mee op vakantie (excl. toeristenbelasting). Dit zorgt voor gemak en plezier voor opa en oma, papa en mama en natuurlijk de (klein)kinderen. Zien wij jou in de zomer op Camping Heino?

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds