Kleine recreatieplas op Camping Heino

Het seizoen 2019 is weer voorbij. Het was een mooi en druk seizoen. Veel mensen zochten het mooie Overijssel op om te kamperen. Gezinnen die zochten naar een kindvriendelijke camping om vakantie te vieren, opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen wilde kamperen, families die een familieweekend organiseerde of mensen die even lekker ertussenuit wilde in een accommodatie of met de caravan. Wanneer het weer het toe liet was er ook de mogelijkheid om bij de kleine recreatieplas aan de overkant te vertoeven. Het strandgevoel tijdens een vakantie in Overijssel in Nederland. Maar.. Toch miste er iets. Daarom gaan wij dit jaar verandering doorvoeren bij de recreatieplas!

Nieuwe speelboot

In de het water staat al een grote sproeier maar dit zorgt bij kinderen niet voor genoeg vertier. Vanaf 2020 kunnen de kinderen zich uren vermaken bij de kleine recreatieplas op Camping Heino met de nieuwe speelboot! De boot heeft verschillende klim en klauter elementen en een leuke glijbaan. Natuurlijk past de boot helemaal in het ‘strand thema’. In het zand zal dit nieuwe speeltoestel komen te staan. En er komt meer!

Recreatieplas op Camping Heino in Overijssel

Uren waterplezier

Naast de grote speelboot komt een waterpomp. Uren kunnen de kinderen spelen met het water. Water van A naar B brengen. Een gangenstelsel graven waardoor het water zo de plas in stroomt. Emmers vullen met water of een watergevecht houden. Noem het maar op! De pomp is ook ideaal voor kinderen die wel met water willen spelen op een veilig manier. Zo hoeft u als ouder zijnde niet continue op te letten en kunt u rustig een boekje lezen in de zon.

Kleine recreatieplas op Camping Heino

Ballen basket

Algemeen bekend is dat wanneer je kinderen een bal geeft, ze zich goed kunnen vermaken. Groot en klein kan gezellig met elkaar spelen. Om die reden hebben wij een basket aangeschaft waarmee bij ieder gat waar de bal door kan punten te verdienen zijn. Natuurlijk verschilt dit puntenaantal per gat. De kinderen gaan creatief bezig en verzinnen leuke spellen waarbij de punten kunnen scoren. Zo maken ze ook snel contact met andere kinderen van de camping.

Korf voor recreatieplas op Camping Heino

Vakantie bij het water

Houdt u en uw kinderen van water en zwemmen tijdens de vakantie? Dan zit u bij Camping Heino goed. Of u nu in het voor-, hoofd-, of naseizoen vakantie komt vieren, u kunt altijd zwemmen. Camping Heino is namelijk een camping met binnen zwembad. Het overdekte zwembad geeft u mogelijkheid om ook op regenachtige of koudere dagen heerlijk te kunnen zwemmen. In het zwembad is een grote glijbaan van 26 meter, een diep bad en kleuter/peuterbad. Tijdens een weekendje weg met de kids kunt u ’s ochtends heerlijk een frisse duik nemen of van de glijbaan roetsjen bij Camping Heino.

Weekend in mei - Camping Heino - last minute weekend weg

Overijssel staat niet bekend om de standvakantie. Dit effect is echter wel na te bootsen. Het strandgevoel; spelen in het zand aan het water, een boekje lezen op je handdoekje in het zand, uren spelen en vermaak buiten, is heerlijk. Bij mooi weer wordt de kleine recreatieplas op Camping Heino één keer in de week gecontroleerd door de gemeente op blauwalg. Hierdoor is het altijd betrouwbaar om te zwemmen.

Zin in vakantie?

Wie heeft er nou geen zin in vakantie? Kom bij ons vakantie vieren en ervaar zelf het gemak van een binnenzwembad en kleine recreatieplas. U kunt ervoor kiezen om te kamperen of een accommodatie te huren. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Voor kinderen is er tijdens alle vakanties en uitgebreid recreatieprogramma met vele leuke activiteiten. De hele dag door wordt er van alles georganiseerd van knutselen, sport en spel tot theater. Ook worden er activiteiten bij de kleine recreatieplas gedaan. U kunt denken aan bijvoorbeeld goud zoeken, wand klimmen, broodjes bakken, marshmallows bakken en luchtbeddenrace.

Activiteiten bij de recreatieplas op Camping Heino

Bekijk ons kampeeraanbod Download de brochure

Groetjes,

Familie van der Burg

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds