Fijn de vakantie is begonnen. Tenminste voor vele scholen in het land. Er zijn op de camping al veel kinderen die nu twee weken vrij hebben. We horen ook geluiden dat kinderen één week vrij hebben in de week van Bevrijdingsdag. Of vakantie hebben in de week van Bevrijdingsdag en de week erna. Er is geen touw aan vast te knopen. Het is dit jaar wel heel apart dat het Bevrijdingsdag is en gelijk Hemelvaart dag is. Dit hebben wij nog niet meegemaakt.

We hebben een gezellig recreatie team die 25 april een leuk programma gaat verzorgen. Iedere dag is er voor de kinderen knutselen, sport en spel en natuurlijk rijdt het treintje Herby sávonds om half zeven om de kinderen op te halen. Die brengt de kinderen naar het theater. Vanmorgen kregen we een mooie tekening van een klein jongetje met het treintje Herby getekend. Hij was zo enthousiast en dat is fantastisch om te zien.

Het is inmiddels gezellig druk. In De Remise is het gezellig om een drankje te doen, een lunch ontbijt of dinner.

 

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds