Een heerlijk seizoen achter de rug!

Dat was het dan voor 2016. Een gezellig seizoen. Het begon allemaal rustig en met hemelvaart was het booming. Met mooi weer merk je het gelijk aan de boekingen. Die schieten omhoog. Daarin tegen viel Pinksteren erg tegen. Het weer was er niet naar en zo komen de mensen ook niet snel. Het gevolg van de zomer had ook wel wat beter gekund. Het mooie weer liet lang op zich wachten. Maar pas eind augustus kwam de zon die vervolgens niet meer weg ging. Heerlijk weer. Met vele dagen van dik 25 graden of over de 30 graden. Zo wil iedereen wel in Nederland vakantie vieren. Het was in september dan ook erg druk. Vele senioren hebben op de camping gestaan. Er was ook voor hen een leuk recreatie programma met fietstochten, excursies en musea bezoek. Er is heel veel genoten. Met de avond waren er altijd veel mensen die aan het jeu de boules mee deden. Ja wat wil je ook op een mooie verlichte baan spelen. Het gaat dus altijd door. Op de maandag avond biljarten. Zo was er voor iedereen wat te doen.

En vorige week hebben we de laatste gasten uitgezwaaid. Nu tijd voor weer andere dingen. Zoals blog schrijven. genieten van vrijheid. nieuwe ideeën  opsnuiven. Volgende week gaan ze al beginnen met het toilet gebouw spar.Hierover volgende keer meer.

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds