Ondertussen op de camping ...

Lees en kijk mee

We hebben weer een update voor je. Kijk en lees mee welke werkzaamheden we de afgelopen tijd hebben gedaan. Zo kregen de speeltoestellen een nieuw jasje en werden de luiken van de chalets opgefrist. De Beuk 11 kreeg een draai om de oren. En op verschillende plekken werd er gestraat.

De speeltoestellen in een nieuw jasje

Volop speelplezier gegarandeerd

De speeltoestellen werden voorzien van een nieuwe laklaag. Uiteraard met speciale goedgekeurde verf, zodat de speeltoestellen aan alle veiligheidseisen blijven voldoen. De speeltoestellen onderhouden is niet alleen belangrijk voor de veiligheid. Maar ook zodat ze langer meegaan. En dat betekent: volop speelplezier blijft gegarandeerd ;-)

Daarnaast is veiligheid is belangrijk, maar het oog wil ook wat.

Beuk 11 kreeg een draai om de oren

Fijner uitzicht én overzicht

Het zat ons niet lekker. Als we in Beuk 11 waren hadden we niet het idee dat we er alles uithaalden. We besloten de stacaravan te draaien. Het voelt gelijk goed. Een fijner uitzicht en overzicht over het veld.

Nu alleen nog de tuin opnieuw aanleggen. En we kunnen er weer tegenaan. Altijd fijn als iets uitpakt zoals we willen.

Het voorplein bij Spar toiletgebouw

Een hele verbetering

We hebben het voorplein bij het Spar toiletgebouw verbreed. Een nieuwe rij met tegels. Al zeg ik het zelf. Het ziet er strak uit.

Om het helemaal af te maken is er een nieuwe hederahaag geplaatst. Zeg nou zelf, gelikt toch?

Strak straatwerk op Larix/ Beuk

Nieuws van de Larix

En als we toch zo goed bezig zijn met het straatwerk. Dan kunnen we beter in de flow doorgaan. Dus we namen het straatwerk voor de Larix en Beuk onder handen.

Wow, dat ziet er weer strak uit. En dat is niet het enige nieuws van de Larix. Komende winter plaatsen we op zowel de Larix als Els extra glamping tenten. Kamperen met de luxe van thuis. Wie wil dat nu niet ;-)

De luiken van de chalets zien er weer gelikt uit

Kijk ze shinen

We laten de chalets weer shinen. De luiken krijgen een nieuwe laklaag. Voelt toch weer fijn, zo’n nieuwe laag. Ook hier geldt, het oog wil ook wat. Maar ook voor de staat van het chalet is het belangrijk om dit bij te houden.

En we houden ervan als het er weer zo goed als nieuw uitziet.

Je leest en ziet het al. We zitten niet stil.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds