Kindvriendelijke camping en ook geschikt voor senioren, is dat mogelijk?

Ben u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Overijssel? Een camping waar u als opa en oma ook met de kleinkinderen kunt kamperen? Een camping die zich buiten de vakantieperiodes richt op senioren? Of een camping met overdekt zwembad? Dan zit u goed bij Camping Heino. Tijdens de vakantieperiodes is Camping Heino heel geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Ook alle activiteiten van het recreatieteam en de speeltoestellen zijn op kinderen van deze leeftijd gericht. Buiten het seizoen, vooral in juni en september, is Camping Heino dé camping voor Senioren. Lees in dit blog wat u kunt verwachten op de familie- en seniorencamping Camping Heino in Overijssel!

Weekend in mei - Camping Heino - last minute kamperen

Kindvriendelijke camping in Overijssel

Gaat u dit jaar met uw gezin kamperen en bent u nog op zoek naar een geschikte camping in Overijssel? Dan vertel ik u graag meer over Camping Heino. Dit is een echte camping wanneer u op zoek bent naar een veilige en gemoedelijke sfeer. Waar het echte campinggevoel nog heerst om gezellig een praatje te maken. De camping is erg overzichtelijk waardoor de kinderen snel de weg weten en lekker hun eigen gang kunnen gaan. Dit geeft u ook een gerust vakantiegevoel.

Weekendje weg met de kids

Gericht op kinderen tot en met 12 jaar

Verder is de camping gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Het recreatieteam verzorgt allerlei activiteiten op de camping. Een camping met animatie zorgt ervoor dat de kinderen zich niet snel vervelen en makkelijk contact leggen met andere kinderen. Verder zijn er op bijna ieder veld één of meer speeltoestellen. Waterratten komen niet te kort op de camping met een overdekt zwembad en een kleine recreatieplas. Dit maak zwemmen altijd mogelijk. Ook de overdekte speeltuin bied hierin uitkomst. Kom het zelf ontdekken of kom eens langs kijken met de kinderen!

Weekend in mei - Camping Heino - last minute weekend weg

De leukste seniorencamping van Nederland

In de afgelopen jaren heeft Camping Heino zich gespecialiseerd op het gebied van 55-plussers op de camping. In juni en september is er een activiteitenprogramma speciaal voor senioren. Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd zoals handboogschieten, fietsbingo, excursies, klootschieten, biljarten, fietspicknick en nog veel meer! Tijdens enkele activiteiten komen de eigenaren langs met een lekker borreltje of koffie. U hoeft niet bang te zijn dat u alleen staan want in deze maanden staat de camping vol of bijna vol. Tot in de avond kunt u jeu de boules spelen op de 9 verlichte banen.

Levensgenieters 55+ arrangement op Camping heino

Tijdens de vakantieperiodes komen er veel opa’s en oma’s met hun kleinkinderen kamperen op Camping Heino. Hiervoor bieden wij namelijk een heel leuk arrangement. Het opa en oma arrangement: de kleinkinderen zijn gratis (m.u.v. toeristenbelasting) en u krijgt ook nog eens 4 vers gebakken broodjes en een krant in de ochtend. Dit geldt ook voor het levensgenieters 55+ arrangement. Tijdens de vakanties kunnen de kinderen meedoen met de recreatie en gebruik maken van alle faciliteiten. Van 08:00 – 09:00 is er een speciaal senioren zwem uurtje. Verder is er een restaurant waar u heerlijk kunt eten.

seniorencamping in Overijssel

Wilt u meer weten over Camping Heino in Overijssel?

Download hieronder de brochures. Deze kunt u online bekijken. Heeft u liever de brochure thuisgestuurd? Laat dit dan even per mail aan ons weten, dan sturen wij het u graag toe! Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen op 0572-391564 of met ons mailen op info@campingheino.nl.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds