Header kamperen met kleinkinderen - Camping Heino
t/m

Kamperen met de kleinkinderen

Opa en oma als oppas

Als opa en oma ziet u het gebeuren. De kleinkinderen zijn ‘verslaafd’ aan hun scherm. Onderzoek wijst uit dat de tijd dat kinderen achter een scherm zitten steeds langer wordt. Zonde vinden wij. En u misschien ook wel. Zeker als blijkt dat het scherm ook als oppas gebruikt wordt. Wij hebben de oplossing: kamperen met de kleinkinderen.

Steeds meer ouders doen een beroep op opa en oma als het gaat om oppassen. Maar hoe krijgt u als grootouders uw kleinkinderen achter het beeldscherm weg. Juist, kamperen met de kleinkinderen op Camping Heino. Een hele waardevolle tijd voor beide partijen. Als opa en oma betrokken worden bij de opvoeding van uw kleinkinderen is goud waard.

Bekijk hier het opa en oma arrangement

Kleinkinderen vervelen zich niet

Er is genoeg te beleven

Nog leuker wordt het als u samen herinneringen gaat maken op de camping. De kleinkinderen denken niet aan hun tablet als ze op de camping zijn. Er is genoeg te doen. Ze vervelen zich niet. Het weer hoeft ook geen roet in het eten te gooien. Weer of geen weer, de kinderen spelen urenlang onder de overkapte speeltuin. Of lekker zwemmen in het overdekte zwembad.

Tijdens de schoolvakanties is er ook animatie aanwezig. Knutselen in de ochtend, spelletjes in de middag. Samen wachten op Herby. Stap op bij één van de Herby haltes en geniet van de theatervoorstelling. Wie weet mag uw kleinzoon of – dochter mee als conducteur.

Voordelig kamperen met de kleinkinderen

Herinneringen met een gouden randje

Kamperen met de kleinkinderen heeft nog meer voordelen. U betaalt voor de kleinkinderen alleen de toeristenbelasting (€1,00 per nacht). Verder niets. Iedere ochtend kunt u bij de receptie vier vers afgebakken broodjes ophalen. En een wifi code voor opa en oma. Zo kunt u de krant lezen en contact onderhouden met het thuisfront.

Een ander bijkomend voordeel is dat u gezellig met de kleinkinderen bent. Spelletjes doen met oma, voetballen met opa en zwemmen in het overdekte zwembad. Bij mooi weer een middag op het strand bij de recreatieplas. Als kers op de taart uit eten bij de Remise. Deze herinneringen zijn goud waard. Voor u en uw kleinkinderen. Kamperen met de kleinkinderen is een feestje voor iedereen.

Kamperen met de kleinkinderen