Met de hond kamperen in een prachtige wandelomgeving

Voor vele mensen is het gezin niet compleet als de hond er niet bij is. Daarin heeft u groot gelijk. Het is toch heerlijk om de hond mee te nemen op een kampeervakantie! Lekker de hele dag buiten. Aandacht voor elkaar en voor de hond. Eindeloos wandelen in de mooie natuur rondom de camping. Heerlijk genieten! Met de hond kamperen in Overijssel bied u vele mogelijkheden om de hond lekker te laten razen op korte afstand van de camping.

Kamperen met hond in Overijssel

Honden zijn toegestaan op onze hond-vriendelijke camping

Op de hele camping zijn honden aangelijnd toegestaan. Er zijn geen hond vrije velden of velden speciaal voor honden. U mag maximaal 2 honden meenemen tijdens uw vakantie met de hond. De plaatsen op de camping zijn gemiddeld 120 m² en voorzien van 10 ampère, tv aansluiting, vuilwaterafvoer en waterkraan. Door de grootte van de plaats en de waterkraan zijn de plaatsen ideaal voor een hond. De hond kan namelijk heerlijk naast of voor de tent liggen en u heeft direct koud water bij de hand voor drinken of ter afkoeling in de zomer. Aan de overzijde van de camping ligt een 1,5 kilometer lange honden uitlaat-laan. Hier mag de hond loslopen. Er is ook een klein stukje bos bij. Als u daarna even een drankje wil drinken in het restaurant of op het terras hoeft u de hond zeker niet naar de caravan of tent te brengen. De hond is welkom in het restaurant en op het terras. Natuurlijk wel aangelijnd en wanneer de hond zich rustig houdt in overleg bij De Remise.

Kamperen met hond in Overijssel

Honden niet toegestaan in de accommodaties

In onze accommodaties zijn honden niet toegestaan. Ook niet wanneer u aan geeft dat de hond bijvoorbeeld buiten de accommodatie of in het schuurtje blijft.

Uitjes met de hond

Vanaf Camping Heino kunt u heerlijk wandelen met de hond. Er zijn vele wandelroutes. U kunt de hond ook meenemen in de auto richting prachtige natuurgebieden in de omgeving. Zo is de Lemelerberg de ideale plek om er even helemaal tussenuit te gaan. Honden kunnen hier lekker loslopen door de boos en over de mooie natuurlijke paden. De door heide omringde paden en uitzichtpunten zijn super mooi! Er is voldoende parkeergelegenheid en na het wandelen kunt u gezellig iets drinken in het restaurant. De hond is hier binnen ook gewoon welkom! Als u verkoeling wilt opzoeken met de hond kunt u dit op loopafstand van de camping vinden. Op zo’n 1,5 tot 2 kilometer afstand ligt een afgegraven kanaal waar de kinderen zich kunnen uitleven op de natuurlijke speelmogelijkheden en de hond kan lekker afkoelen in het water. Bij de receptie kunt u de route vragen.

Omgeving van Camping Heino

Boek een kampeerplaats met de hond

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds