Overzichtelijke kindercamping - Camping Heino
t/m

Coronaproof kamperen tijdens Pasen in Overijssel

Even ertussenuit

Pasen staat voor de deur. En ook dit jaar hebben we te maken met de coronamaatregels. Maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel. Wij merken juist dat mensen er echt aan toe zijn om even weg te gaan. Kamperen tijdens Pasen wordt steeds meer geboekt. Geniet van de buitenlucht, een andere omgeving en het vrije gevoel op de camping.

Extra leuk is dat u nu profiteert van 15% korting op het paasarrangement. Onze accommodaties zitten vol, maar we hebben nog voldoende kampeerplaatsen beschikbaar tijdens Pasen.

Boek met 15% korting

Activiteiten tijdens Pasen

Van paaseieren zoeken tot paasbrunch

Het ziet ernaar uit dat het zwembad nog niet open mag tijdens Pasen. Maar de camping biedt vele andere mogelijkheden. Ze vermaken zich uren met alle buitenfaciliteiten en kunnen al hun energie kwijt met de recreatieactiviteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je van:

  • Spelen in de overdekte speeltuin
  • Springen op de airtrampoline
  • Spelen in de grote centrale speeltuin voor de Remise
  • Een partijtje volleyballen op het beachvolleybal veld
  • Tafelvoetballen
  • Vermaak je op het grote voetbal- sportveld met doelen aan de overkant van de weg
  • Een wedstrijd met je vrienden in de Pannakooi
  • Daag je familieleden uit voor spelletje pool XL

Het animatieteam heeft een activiteitenprogramma  gemaakt voor Pasen. Alle activiteiten zijn natuurlijk gericht op Pasen. Met als favoriet: paaseieren zoeken en paaseieren verven.

Ook dit jaar geniet u op 1e en 2e paasdag van een paasbrunch. Bestel voor 1 april en haal uw paasbrunch af bij de Remise. Bestellen kan telefonisch 0572-391 564 of per e/mail:  info@zaalrestaurantderemise.nl

Bekijk hier het menu

Coronaproof uitjes in de omgeving

Ontdek de mooiste plekken van Overijssel

In de omgeving is genoeg te doen voor jong en oud. Duik de natuur in of verdwaal in één van de prachtige Hanzesteden. Op slechts 10 minuten rijden vindt u de Lemelerberg. Bij uitstek een natuurgebied om te fietsen of te wandelen. De hond is hier aangelijnd ook welkom! Met kinderen zouden wij de Sallandse Heuvelrug aanraden. Hier is een speciaal kabouterbos en een kinderroute. De Hanzesteden Zwolle, Hattem en Deventer liggen binnen een half uur rijden vanaf de camping. Ga met een gids op pad of loop op eigen gelegenheid één van de vele stadswandelingen.

Of verken de omgeving van de camping op de fiets. Er zijn vele fietsroutes beschikbaar en er is zoveel moois te zien. Fietsen in natuurparken, bossen of langs landgoederen. Vanaf de camping kunt u al meer dan 50 verschillende knooppuntroutes fietsen.

Bekijk de uitjes van Hiawatha actief in Zwolle en Dalfsen. Corona-proof uitjes op het water of op het droge. Doe eens gek en maak een ritje in een Eend met het gezin.

Veilig boeken in coronatijd

Gratis annuleren en betalen bij aankomst

In deze tijd is het spannend om een vakantie te boeken. Maar niet bij ons. U kunt bij ons boeken zonder aanbetaling. De vakantie kan gratis geannuleerd of omgezet worden. Als u boekt krijgt u van ons een aangepaste bevestiging.

Wilt u ook even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en profiteren van 15% korting?

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds