Kamperen op een kindvriendelijke camping in de zomervakantie met kinderen

Het is weer zomer en de kinderen krijgen 6 weken vrij van school. Kamperen tijdens de zomervakantie met kinderen is dan super om te doen! Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 3,2 miljoen Nederlands dit jaar in Nederland op vakantie gaan. Wij geven u groot gelijk. Nederland is prachtig en er valt nog zo veel te ontdekken. Daarnaast is het ook nog eens ideaal want u spreek de taal dus het communiceert makkelijk. Uren in de auto en lange files richting Frankrijk of Spanje kunt u zo ook goed vermijden. Daarbij is het de laatste jaren ook nog eens schitterend weer in Nederland. Wat wil een mens nog meer?

Kamperen in de zomervakantie met kinderen

Kindvriendelijke camping

Op onze camping hebben we veel voorzieningen gericht op kinderen. Ten eerste natuurlijk alle faciliteiten zoals de speeltuinen, het zwembad, de kleine recreatieplas en de andere speelattributen. Tijdens alle weersomstandigheden kunnen kinderen eindeloos spelen. Maar ook in het restaurant denken wij aan de kids. Er zijn namelijk vele kindermenu gerechten te bestellen. Terwijl de bestelling is doorgegeven kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin voor het restaurant/terras. Zo kunt u even lekker ontspannen. Ook kunt u gezellig met de kinderen mini pizza’s bakken of gourmetten. Aan hygiëne is ook gedacht; er zijn speciale kindertoiletten, familiedouches en kinderruimtes. In de kinderruimte vindt u een badje om uw baby te wassen, een magnetron en een aankleedplateau.

Download de brochure

Kamperen in de zomervakantie met kinderen

Volop genieten met het animatieteam

Kamperen op een kindvriendelijke camping in Overijssel is niet compleet zonder activiteiten van het recreatieteam. Ons enthousiaste team organiseert 6 dagen in de week activiteiten. In de ochtend starten ze met knutselen. ’s Middags is er een sport en spel activiteit en daarna is er nog een kleine activiteit waar meestal een spelletje wordt gedaan. Om half 7 moet het bord leeg zijn, want dan komt Herby de trein aanrijden. Rij een rondje mee, zing mee met de liedjes, knuffel met Cootje de mascotte en ga na afloop van het ritje naar het theater. Iedere avond beleven de typetjes van het theater weer grote avonturen. Mochten de kids daarna nog energie hebben, dan is er nog een avondactiviteit. Dit wordt afgewisseld voor kinderen en volwassenen.

Camping in de zomervakantie met kinderen

ultieme vakantiebeleving

De middelgrote camping is erg overzichtelijk voor de kinderen. Hierdoor kunnen ze veilig hun eigen gang gaan. Op bijna ieder veld zijn één of meerdere speeltoestellen aanwezig. Hierdoor kunt u heerlijk relaxen terwijl de kinderen spelen. Door de omvang van de camping en de gemoedelijke sfeer kunnen de kinderen ook zelf op pad, bijvoorbeeld naar de speeltuin. Natuurlijk wel wanneer ze hier oud genoeg voor zijn :) Het maken van vriendjes en vriendinnetjes gaat ook altijd makkelijk op een camping. Wanneer de kinderen gezellig met elkaar aan het spelen zijn kunt u samen een kop koffie of een borrel drinken. Dat is toch echt vakantie voor het hele gezin!

Boek hier uw vakantie

zomervakantie met kinderen naar de camping

Neem de kleinkinderen mee naar de camping

Bij Camping Heino hebben wij een speciaal opa en oma arrangement. Dit arrangement is het hele jaar door geldig en geeft opa’s en oma’s de mogelijkheid om met de kinderen te kamperen. Kleinkinderen zijn GRATIS (met uitzondering van € 1,00 toeristenbelasting p.p.p.n.). Iedere ochtend kunt u de kleinkinderen op pad sturen om 4 vers afgebakken broodjes en een krant te halen bij de receptie. Deze zijn inclusief bij het arrangement. Dit is dé oplossing voor ouders die weer moeten werken en de leukste manier van oppassen voor opa en oma!

zomervakantie met opa en oma

Ons doel is uw thuisgevoel

Groetjes,

Familie van der Burg en medewerkers

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds