Kamperen in april

Op een rustige camping omgeven met groen

Ziet u uzelf al zitten met de benen omhoog? Genietende van de rust op de camping en de vogels die fluiten.

In de maand april is het heerlijk vertoeven op de camping. Even lekker weg uit uw drukke leven om te kamperen in april op Camping Heino.

Gelegen in Overijssel in het gebied Salland. Dit gebied wordt ook wel eens de tuin van Nederland genoemd. Dit zal u direct terug zien wanneer u de fiets pakt en eropuit gaat in de omgeving. Als u de camping afloopt of fietst waant u zich gelijk al in het groen.

Vanaf de camping lopen mooie fietsroutes. Op de receptie helpen we u graag bij het vinden van een passende route. Mocht u geen eigen fiets hebben, dan kunt u deze altijd op de camping huren. Ook elektrische fietsen.

Kamperen op ruime comfort plaatsen

Gemiddelde plaatsen zijn 120 M².

De camping is middelgroot en heeft een open concept. Er zijn weinig hoge bomen op het park. De plaatsen en velden zijn er ruim opgezet. Door de ANWB zijn de plaatsen vastgesteld op gemiddeld 120 M². Er zijn velden met en zonder hegjes. Zo is er voor ieder wat wils.

Iedere plaats is voorzien van 10 ampère, t.v. aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Op korte loopafstand van alle plaatsen zijn sanitaire voorzieningen. Tijdens de maand april zijn de 2 hoofdgebouwen verwarmd wanneer nodig op de koudere dagen. De overige faciliteiten waarover u beschikking heeft zijn uitstekend.

Ruimte voor rust arrangement

Rustige camping in Overijssel

Ontspannen kamperen

Zoekt u een rustige camping in Overijssel? Dan is Camping Heino in april de ideale uitvalbasis. Natuurliefhebbers en rustzoekers zitten hier zeker goed. Omringd door landerijen en bos is het de ideale plek voor een kampeervakantie.

Tijdens de maand april zijn alle kinderen weer naar school en is het door de weeks rustig. In de weekenden is het gezellig druk. Tijdens dit maandarrangement valt ook het Paasweekend. Dit is een ideale afwisseling van rust en gezelligheid. De temperaturen in april zijn aantrekkelijk om te kampen. Lekker de ochtend beginnen met vers afgebakken broodjes en een krant in de ochtendzon voor de tent.

Daarna kunt u een duik nemen in het overdekte zwembad. Het binnenzwembad geeft u de mogelijkheid om iedere dag te kunnen zwemmen. Ook al is april, samen met februari, de maand waarin het minste neerslag valt.

Rustig kamperen in april

Ontdek de unieke omgeving van Camping Heino

Verken de omgeving per fiets of per voet

De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden om het per fiets of te voet te verkennen. Vanaf de camping lopen vele wandelroutes en fietsroutes. Ook de knooppunt fietsroutes zijn erg populair. Heerlijk ontspannen fietsen of wandelen in aangename temperaturen.

De routes voeren u door bossen, heuvellandschappen, heidegebieden, langs wateren en landerijen. De oude cultuur vindt u terug in de authentieke dorpjes die op korte afstand van de camping liggen. Na een fietstocht van een uurtje doet u meerdere dorpen aan en kunt u op een terrasje bijkomen onder het genot van een broodje en koffie.

De Hanzesteden Zwolle, Deventer en Ommen kunnen zeker niet aan dit lijstje ontbreken. Gezellige en mooie steden om te bezoeken. In Ommen kunt u ook heerlijk de rust opzoeken langs/op de wateren en in de natuurgebieden.

Omgeving Camping Heino

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds