Na afloop van de nieuwjaarsborrel hebben wij een van onze levensgenieters, Trees, gevraagd een klein stukje te schrijven voor Facebook. Aangezien de dames graag kleppen en elkaar zelfs buiten het seizoen nog spreken ging het balletje al snel rollen. Ook Kitty sloeg aan het schrijven. Kitty is zo’n hippe senior, dat ze zelfs een stuk voor ons blog heeft geschreven. Lees hieronder het blog van Kitty!

Kitty’s is al bijna inboedel

Al 7 jaar komen wij op camping Heino met veel plezier. Eerst de maand juni later ook de september maand. Inmiddels zijn wij bijna bij de inboedel. En vorig jaar voor het eerst een heel seizoen. De nieuwjaarsborrel wordt ook elk jaar groter. In het begin rond de 75 man, nu inmiddels al ruim over de 200, zelfs de omgeving en buurtjes zijn welkom. Toon en Brigit hebben een prachtig gezin met 4 kanjers van kinderen die al overal bij helpen. Het team staat ook al jaren klaar. De sfeer stralen ze altijd uit: gastvrij, hartelijk en meelevend. Ook als het minder gaat een luisterend oor. Dat is ook het doel: het thuisgevoel! Het doel wordt zeker aan alle kanten gehaald. Dat blijkt maar aan het groeiende aantal gasten. Die de weg vinden.

Unieke beleving

De beste reclame is de mond reclame. Zelf hoorde wij het 7 jaar geleden, daarna zijn ervan onze kennissen kring of buurtjes al zeker 10 stellen geweest en nog komen. Mensen komen van vér om elkaar op de nieuwjaarsreceptie weer te zien. Dat is toch uniek. Waar vind je dat nog? Wie het weet mag het zeggen. Het zijn niet alleen  de senioren maar ook de gezinnen en vaste gasten krijgen alle aandacht. En kunnen genieten van deze mooie camping. Dus niet alleen op de nieuwjaarsreceptie  ben je welkom. Zorg dat je het zelf gaat ervaren. Dan komen we jullie vast in 2020 tegen!

Groetjes,

Kitty

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds