De tijd gaat snel, we zijn lekker aan het werk. Toon en Bernard vertelde dat het best een klus is om in de kruipruimte van het zwembad bezig te zijn. De leidingen in de lijnolie zetten en alle materialen nazien zodat het in orde is. Onder de koffie komen de verhalen van vroeger wat iedereen heeft meegemaakt bij klusjes in de kruipruimte. Sávonds voel je al je spieren in je lijf wel. Spontaan was Toon uit z’n broek gescheurd bij z’n knie. Wel modern, maar we hebben de broek toch maar verbannen naar de vuilnisbak. De toiletten in De Remise krijgen ook steeds meer vorm. De eerste tegels zitten aan de muur. Electra is gemaakt, lucht buizen aangebracht. Bij de dames als bij de heren toiletten is er een mindervalide toilet gemaakt.

Inmiddels is er een begin gemaakt met het snoeien van struiken en bomen. Een hele klus voor je het camping terrein rond bent. Het is niet alleen snoeien maar ook afvoeren van de takken. Dus voorlopig nog wel even bezig. Luck is een paar dagen vrij van school om mee te helpen. Koen is bezig met het recreatie programma voor het nieuwe seizoen. Brigit is bezig met het recreatie programma voor de maand juni. Voor je het weet is het alweer zover. Zoals u weet een goede voorbereiding is het halve werk.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds