Het nieuwe jaar ingeluid met de gasten!

Op zondag 3 januari hadden we de nieuwjaar receptie op Camping Heino. Zaal stond klaar met koekjes, chocolaatjes, kaarsjes. De eerste gasten kwamen ruim op tijd. Gezellig even de tijd om bij te praten. Rond 14.00 uur kwamen de gasten massaal. Erg leuk en gezellig zoveel mensen die naar de nieuwjaar receptie kwamen. Vanuit Groningen tot Rotterdam en alles wat daar tussen zit kwamen de gasten. Vrienden die achter de bar stonden om de gasten van een drankje te voorzien. Luck en Roy zijn ook ingezet om drankjes in te schenken en hapjes rond te delen. Zelf kon ik rustig de tijd nemen om een praatje te maken. Toon kwam zodra hij de receptie werkzaamheden gedaan had, daar willen gasten informatie of hebben nog vragen over hun vakantie.

Een mooie gelegenheid om even de camping te bekijken. Het werk wat inmiddels verzet is, en de camping plaats die voor 2016 gehuurd is even bekijken. Via facebook volgen vele gasten ons inmiddels en zijn zo ook mooi op de hoogte van de vorderingen. Iedereen kon weer lekker bijkletsen met bekende. De meeste gasten hopen snel op het voorjaar wanneer de camping weer open gaat. Dat geeft voor ons een goed gevoel, het enthousiaste van de gasten geeft ons een extra stimulans om alles op tijd klaar te hebben.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds