De dag start met een zonnetje. Gelukkig een goed gevoel. De slagboom gaat open voor Arie Slangewal, die de straat aan het aanleggen is vanaf het Rotan toiletgebouw over de Rotan naar de Kastanje toe. Volgt u het nog? Het pad wordt breed genoeg zodat je er ook met een rolstoel, scootmobiel goed overheen kan. Het zwembad werk is afgerond, waardoor Bernard  en Toon nu verder kunnen aan de toiletgebouwen. Er komt nieuwe energie zuinige verlichting.
De deuren worden geschilderd.

In De Remise wordt het ook steeds mooier. De tegels zitten aan de muur, nu is het voegen aan de beurt. De toiletruimtes krijgen mooi vorm en een goede uitstraling. Zowel in de dames als de heren toiletten komt een minder valide toilet. Waarbij in de dames mindervalide toilet ook een baby aankleed kussen heeft.

Koen heeft inmiddels zijn drie dagen school erop zitten voor deze week en is nu weer bezig met z’n stage. Druk met het recreatie programma en alles wat daar om heen komt kijken. Een mooi leerproces zo zegt Koen het zelf. Dit seizoen zal hij bij ons blijven werken om de recreatie aan te sturen en mee te helpen in het recreatie team. Stagiaires melden zich aan om een stage plek in de recreatie te vinden.

Zelf ben ik bezig met de website. Het veranderen en verbeteren van de site. Voor de horeca aan de nieuwe menu, lunch kaart enz bezig. Nieuwe medewerkers aannemen voor het aankomend seizoen. Al met al is de week zo weer voorbij. Zondag gaan we onze dochter halen op Schiphol. Die komt terug uit Londen. De stage periode zit erop. Lekker weer thuis wonen. Studie weer verder volgen aan het Saxion in Deventer.

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds