Zondag zijn we naar Schiphol geweest. Onze oudste dochter is weer thuis. Een heerlijk gevoel. Zelf is ze ook blij weer thuis te zijn, gewoon gezellig met elkaar. Als vanouds met broertjes en zusje. Met z’n allen aan tafel. En daar ben je zo weer aangewend.

Op de camping zijn we bezig met de voorbereidingen voor het seizoen. Dat gaat lekker vooruit. Gelukkig kan er binnen gewerkt worden, want met dit regen weer wordt het buiten niet veel.

Wij zijn er druk mee. Carnaval! Wij als westerlingen van oorsprong doen ook mee met het carnaval van het Oosten. Al vele avonden zijn we aan het bouwen en kleding maken. Zaterdag en Zondag lopen we met onze vriendengroep mee in de optocht en Heino en zondag in Raalte. Een happening van jawelste. We zien er niet heel herkenbaar uit. De kleding vermomt ons aardig. Bekende moeten goed kijken anders zijn we zo voorbij in de optocht. Daarna een gezellig feest met de prijzen uitreiking. We zullen zien wat het wordt. In ieder geval hebben we veel plezier en dat is veel waard.

Optocht in Heino zaterdag 6 februari om 14.00 uur
Optocht in Raalte zondag 7 februari om 13.00 uur

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds