Op de camping maak je herinneringen voor het leven

Boordevol herinneringen terug naar huis

Jaren wordt er nog nagepraat over de vakantie. Herinneringen maken op de camping is zo leuk! Weet je nog toen we in Spanje aan het strand zaten? Op dat veldje bij die camping? Of dat leuke animatieteam op die en die camping? Of oh ja, weet je nog wat we allemaal wel niet ondernamen met onze vakantievrienden toen?

En ga zo nog maar even door. Alle mooie en leuke herinneringen die je maakt tijdens de vakantie blijven je je hele leven bij! Je gaat boordevol herinneringen terug naar huis. Sommige vriendschappen zijn zelfs voor het leven.

Onze gasten vertellen

Herinneringen ophalen

Aan wie kunnen we beter vragen om herinneringen op te halen dan onze gasten. We vroegen onze gasten mee te schrijven aan deze blog door hun ervaringen met ons te delen. We kregen heel veel leuke reacties. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

Het thuisgevoel

Camping Heino is ons tweede huis

De gasten van nu waarderen het thuisgevoel op de camping. Er wordt gedeeld dat de sfeer op de camping heel fijn is.  Het voelt op de camping als een tweede thuis. Voor zowel jong en oud is er van alles te doen en iedereen is welkom.

Werknemers van de camping zijn echt betrokken en helpen om je het thuis gevoel te geven. Een gezellig praatje maken kan altijd. Maar ook onderling is de sfeer top! Zo wordt er bijvoorbeeld iedere ochtend een krant gehaald voor Jan. Deze wordt persoonlijk afgeleverd bij zijn chalet. Dat is toch geweldig! Samen maak je de vakantie altijd leuker.

Jarenlang mooie momenten creëren

Gouden herinneringen maken

Vele gasten kamperen al jarenlang op Camping Heino. Ze hebben zelfs het moment meegemaakt dat de camping over ging van de oude eigenaren naar de huidige eigenaren Toon en Brigit. Hierdoor creëer je vaak ook een grote vriendenkring.

Ieder jaar was het weer aftellen om naar de camping te gaan en elkaar weer terug te zien. Naar dit moment werd toegeleefd. Elkaar opwachten bij de slagboom. Hoe leuk is dat?! Gouden herinneringen werden gemaakt: meedoen aan de playback shows, disco avonden, film avonden en de vele andere avonturen. Heel hard lachen met zijn allen om de dansjes op kabouter Plop of mijn vader heeft een kunstgebit met daarbij natuurlijk passende outfits. Vriendschappen werden gemaakt om nooit meer te vergeten. Zelfs thuis kwamen ze bij elkaar over de vloer. Misschien tijd voor een reünie?

De gemoedelijke sfeer en makkelijk contacten leggen

Mobiel en tablet gaan aan de kant

Nog steeds staat een camping bekend als een plek waar je veel vriendjes en vriendinnetjes maakt tijdens de vakantie. Hoe kan het ook anders?

De mobiel en tablet gaan even aan de kant en de kinderen spelen met de buren of ontmoeten elkaar in de speeltuin. Misschien nemen ze samen wel een duik in het overdekte zwembad. Bovendien is het meedoen aan de activiteiten van het recreatieteam vaak een makkelijke manier om nieuwe kinderen te leren kennen. Samen in een groepje of door de leuke spellen.

Super leuk om te zien ook dat de kinderen daarna bijvoorbeeld samen een skelter of fiets te huren om op pad te gaan.

Ook herinneringen maken op Camping Heino

Reserveer je plekje

Ben je enthousiast geworden na het ophalen van herinneringen op de camping? Kom gezellig langs om een kijkje te nemen op de camping of vraag onze brochure aan.

Wie weet gaan jij en je gezin boordevol mooie herinneringen huiswaarts.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds