Op de camping maak je herinneringen voor het leven

Jaren wordt er nog nagepraat over de vakantie. Herinneringen maken op de camping is zo leuk! Weet je nog toen we in Spanje aan het strand zaten? Op dat veldje bij die camping? Of dat leuke animatieteam op die en die camping? Of oh ja, weet je nog wat we allemaal wel niet ondernamen met onze vakantievrienden toen? En ga zo nog maar even door. Alle mooie en leuke herinneringen die je maakt tijdens de vakantie blijven je je hele leven bij!

Camping Heino - kindvriendelijke kamperen

Wat onze gasten vertellen

Wij vroegen onze gasten of zij ons mee wilde helpen schrijven door ervaringen te delen. Wij hebben verschillende reacties hierop gekregen.

De gasten van nu waarderen het thuis gevoel

Zo wordt er gedeeld dat de sfeer op de camping heel fijn is. Voor jong en oud is er van alles te doen en iedereen is welkom. De mensen die er werken zijn echt betrokken en helpen om je het thuis gevoel te geven. Even gezellig een praatje maken kan altijd. Maar ook onderling is de sfeer top! Zo wordt er bijvoorbeeld iedere ochtend een krant gehaald voor Jan. Deze wordt persoonlijk afgeleverd bij zijn chalet. Dat is toch geweldig! Samen maak je de vakantie altijd leuker.

kamperen met kinderen in Overijssel

Jaren lang mooie momenten creëren

Vele gasten kamperen jaren lang op Camping Heino. Zelfs het moment meegemaakt dat de camping over ging van de oude eigenaren naar de huidige eigenaren Toon en Brigit. Doordat je zo lang op de camping staat creëer je vaak ook een grote vriendenkring. Ieder jaar was het weer aftellen om naar de camping te gaan en elkaar weer terug te zien. Naar dit moment werd gewoon toegeleefd. Elkaar opwachten bij de slagboom. Hoe leuk is dat?! Goude herinneringen werden gemaakt: meedoen aan de playback shows, disco avonden, film avonden en de vele andere avonturen. Heel hard lachen met zijn allen om de dansjes op kabouter plop of mijn vader heeft een kunstgebit met daarbij natuurlijk passende outfits. Vriendschappen werden gemaakt om nooit meer te vergeten. Zelf thuis kwamen ze bij elkaar over de vloer. Misschien tijd voor een reünie?

animatie op de camping

De gemoedelijke sfeer en makkelijk contacten leggen

Nog steeds staat een camping bekend als een plek waar je veel vriendjes en vriendinnetjes maakt tijdens de vakantie. Hoe kan het ook anders? De mobiel en tablet gaan even aan de kant en de kinderen spelen met de buren of ontmoeten elkaar in de speeltuin. Misschien nemen ze samen wel een duik in het overdekte zwembad. Bovendien is het meedoen aan de activiteiten van het recreatieteam vaak een makkelijke manier om nieuwe kinderen te leren kennen. Samen in de groepje of door de leuke spellen.  Super leuk om te zien ook dat de kinderen daarna bijvoorbeeld samen een skelter of fiets komen huren om op pad te gaan.

kindercamping in Overijssel

Heb je zin om te kamperen? Het is ook altijd mogelijk om even langs te komen met de kinderen. Terwijl zij spelen op de camping loop je rustig een rondje. Daarna klets je even bij onder het genot van een kop koffie en ranja.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma Boek een vakantie en maak herinneringen