Hemelvaart en Pinkstern op Camping Heino

Het zit er weer op voor 2019: Hemelvaart en Pinksteren bij Camping Heino. Wat was het, ook dit jaar, weer mooi! Het waren twee prachtige lange weekenden. Tegen alle vooraf voorspelde verwachtingen in was het prachtig weer beide weekenden. Camping Heino zat tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend helemaal volgeboekt. Zelfs tussen de stacaravans en op het familieveld stonden kampeerders. Gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen, senioren en ook groepen die samen de Hemelvaart- en Pinksterdagen door brachten. Vele families bezochten met meerdere gezinnen Camping Heino. Maar ook vriendengroepen die al jaren met elkaar weg gaan wisten hun weg naar de camping weer te vinden. Wat ons betreft een zeer geslaagd weekend met veel positieve verhalen en feedback van de vakantiegangers! Dat kan niet beter.

Voorbereidingen vakantie Hemelvaart en Pinksteren

Voorafgaand aan deze drukke, lange weekenden worden er veel voorbereidingen getroffen. Hemelvaart en Pinksteren is al jaren druk bezocht en ook dit jaar waren we vooraf voor 99% volgeboekt. Dit betekende voor Toon en Yves veel sleutels klaarmaken, welkomstpakketten klaarmaken en alle gasten inchecken. Na het inchecken van alle mensen, vooral ook veel kinderen, kon de animatie vol aan de bak. Charissa, die al jaren werkzaam is bij ons, had alle voorbereidingen getroffen en dat was terug te zien. Ieder dag stond het animatieteam vol enthousiasme en goed voorbereid klaar bij alle activiteiten. In De Remise wisten we dat het 30 mei, Hemelvaartsdag, D-day zou worden. Ieder jaar is dit de drukste dag van het jaar. Ook dit jaar waren er meer dan 125 gasten wezen eten. Boven verwachting was ook 1e Pinksterdag onwijs druk. Ook hier tikte we de 100 gasten aan in het restaurant. Daarnaast was ook beide weekenden de snackbar erg druk. Alle andere dagen was het restaurant gezellig druk vanaf het lunchen, borrelen tot het dineren. Alle voorbereidingen waren dus niet voor niets. Ook zijn we al weer druk bezig met het hoogseizoen. De boekingen van gezinnen en opa’s en oma’s met kleinkinderen komen al steeds meer binnen druppelen. Wacht dus niet te lang.

 

Animatie voor jong en oud

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zijn er iedere dag veel leuke activiteiten ondernomen. Activiteiten voor jong en oud. Zo was de casinoavond een groot succes. Net zoals de bingo beide weekenden en de beachvolleybal voor 12+. De kinderen waren vol in spanning voor het levend stratego spel in het bos. Ook tijdens de vossenjacht, levend kwartet en de kinderbingo leefde ze zich uit. Eén van de hoogtepunten voor de kids blijft toch wel het wand klimmen en marshmallows bakken bij de kleine recreatieplas. Het spel ‘laddergolf’ viel ook erg goed in de smaak. De teams streden tegen elkaar in spannende duels. Op 2e pinksterdag konden alle kinderen nog ponyritjes maken aan de overkant op het grote sportveld. Iedereen deed leuk mee aan de activiteiten en dat maakte het een gezellige aangelegenheid.

Uitkijkend naar volgend jaar!

Wij van Camping Heino kijken alweer uit naar Hemelvaart en Pinksteren 2020. Volgend jaar valt Hemelvaartsdag op 21 mei. Dit betekent dat het hemelvaartsweekend bij Camping Heino van 21 t/m 24 mei is. 1e Pinksterdag valt op 31 mei en 2e Pinksterdag op 1 juni. Het Pinksterweekend bij Camping Heino is van 29 mei t/m 1 juni. Voor 2020 zijn er alweer veel opties genomen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Dit jaar merkte we dat veel gasten al een weekend eerder kwamen om de caravan en tent op te zetten. Daarom zal er volgend jaar de mogelijkheid zijn om het Hemelvaart- en Pinksterarrangement te boeken met een weekend ervoor om alles op te zetten.

Wil je ook een optie op jouw ‘favoriete’ veld op plaats voor 2020? Zorg dan dat je dit op tijd door geeft bij de receptie. Onze prijzen zijn nog niet bekend, maar we kunnen wel vast opties plaatsen. Dit kan door te mailen naar info@campingheino.nl of ons te bellen op 0572-391564.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds