Glamping tent testen

Voordat we een nieuwe accommodatie in gebruik nemen wordt deze eerst getest. Vanaf nu is de glamping tent te boeken. Ik was de gelukkige en mocht met mijn gezin de glamping tent uittesten. Ons gezin bestaat uit twee volwassenen en drie jongens van 15, 11 en 9 jaar. Voor mij een mooi moment om de camping te ervaren als gast en natuurlijk om de glamping tent uit te testen.

De glamping tent staat op een perfecte plek. We kwamen aan het einde van de middag aan en het zonnetje scheen heerlijk op de veranda. De veranda is mooi ruim en heeft een picknicktafel. Je kijkt uit op het veldje en de speeltoestellen. De kinderen kunnen er heerlijk schommelen en wipwappen vlak voor de deur. Iets verderop het veldje kan er van de glijbaan geroetsjt worden.

Maar eerst was het tijd om de glamping tent te ontdekken. De jongens maakte al een sprongetje in de lucht bij het zien van de vaatwasser. Ze hoeven dus niet zelf af te wassen. De tent is echt supermooi ingericht met prachtige houten meubels. Er ontbreekt je aan niets in de glamping tent. De tent beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. De jongens sliepen in een stapelbed en wij hadden de luxe om in een echt hemelbed te overnachten.

Slapen als een roosje in de glamping tent

De bedden slapen echt heerlijk. Je merkt echt dat er is geïnvesteerd in goede pocketveringmatrassen. Wat ons gelijk opviel is het plankje bij het hoofdeinde. Ideaal om je telefoon ’s nachts op te leggen, je sieraden of om een wekker op te zetten.

Onder de bedden heb je heel veel ruimte. Je kunt daar heel veel onder kwijt. Ideaal om boodschappenkratjes onder te schuiven. Is het gelijk opgeruimd. Niet alleen onder de bedden kun je je spullen kwijt. Er is een echte walk-in closet ;-). Hier kun je je kleding wegleggen en ophangen.

De glamping tent heeft voldoende stopcontacten. Zowel bij de slaapvertrekken als in het woongedeelte.

Daglicht

Je kunt de luiken aan de buitenkant allemaal omhoog doen. Dit zorgt voor heel veel daglicht. De ‘ramen’ kunnen zelfs omhoog. Ideaal in de zomer als het warm is. Kan het goed ventileren. Voor iedere raam zit een hor, dus ongedierte heeft geen kans om binnen te dringen.

Koken in de glamping tent

Het keukentje is voorzien van alle gemakken. Speciaal voor alle keukenprins(ess)en Naast de vaatwasser vind je nog meer luxe in de tent. De glamping tent heeft een waterkoker, koffiezetapparaat, gaskooktoestel, magnetron en natuurlijk een koelkast. Onder de koelkast heb je ook weer handige opbergruimte waar je bijvoorbeeld lege flessen kwijt kunt of een kratje bier. Het aanrecht heeft voldoende werkruimte en het gasstel maakt het mogelijk om een heerlijk maaltijd op tafel te toveren.

Kortom: de test in de glamping tent is geslaagd. De jongens hebben zich super goed vermaakt op de camping in de pannakooi en op het voetbalveld. De glamping tent is mooi ruim en kun je prima vertoeven met z’n vijven. Er is voldoende ruimte om je spullen op te bergen en om in te leven nu het buiten nog wat kouder is. Als je in de zomer de veranda er ook nog bij kunt betrekken is het helemaal feest.

De glamping tent is vanaf nu te boeken. Voor vragen kun je altijd mailen naar info@campingheino.nl of bellen naar 0572-39 15 64.

Met Sallandse groet,

Margreet

Glamping tent boeken

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds