Fietsvakantie Nederland bij Camping Heino

Een fietsvakantie is niet compleet als u niet in de omgeving Overijssel bent geweest! Fietsen is een ideale manier om het gebied op uw eigen tijd te verkennen. Van korte tot lange routes, iedere route heeft haar eigen charme. De bossen in de omgeving bieden ook de nodige verkoeling tijdens de mooie en warme dagen. Het afwisselende landschap zorgt voor continue verrassingen tijdens het fietsen! Vanaf Camping Heino kunt u vele prachtige knooppunt routes fietsen.

Camping Heino - faciliteiten - fietsverhuur

Proef het karakter van de streek

U zal verrast zijn door het karakter van de streek Sallands. Het is heerlijk rustig en overal om u heen hoort u vogels fluiten. De streek Salland kent gezellige dorpen om langs te fietsen tijdens uw fietsvakantie. Monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens komt u veel tegen. De natuur bestaat uit weidse uiterwaarden, een bosrijke heuvelrug, bloeiende heidevelden, prachtige coulisselandschappen en natuurreservaten. Ook de authentieke boerderijen met de koeien in de wei geven karakter aan de streek. Tussendoor moet u soms nog oversteken via pontjes. U kunt culinair genieten in Overijssel met het ‘Happen en Trappen’ arrangement. Zo fietst u een mooie route en proeft u gerechten bij verschillende restaurant.

Fietsvakantie Nederland

Langs de Hanzesteden

Vanaf Camping Heino is het goed te doen op de fiets naar de Hanzestad Zwolle. Bent u van plan om de Hanzesteden Deventer en Ommen te bezoeken, dan kan dit op de fiets maar eventueel de fiets achter op de auto is meer aan te raden. Dan kunt u vanaf uw parkeerplaats met de fiets zo Deventer en Ommen verkennen. Stuk voor stuk prachtige steden. Cultuur opsnuiven in de steden en fietsen langs de mooie wateren in Ommen. Langs de routes zijn vaak voldoende rustpunten maar als u toch in de stad bent kunt u gelijk op het terras genieten van een kop koffie.

Fietsvakantie Nederland

Comfortabel kamperen tijdens uw fietsvakantie in Nederland

Tijdens uw fietsvakantie wilt u natuurlijk comfortabel verblijven. Bij Camping Heino bieden wij meerdere opties om te verblijven. Dit kan in één van onze accommodaties of u kunt kamperen. Onze kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting, eigen rioolafvoer en waterkraan. De velden zijn erg ruim opgezet net als de plaatsen. Ook ideaal voor een fietsvakantie Nederland is het verblijf in een trekkerhsuisje.  In feite is dit een heel simpel huisje met enkel bedden erin. Hier kunt u goedkoop en comfortabel overnachten. Ook heeft u een tuinset, waterkoker en stroom. Op de camping is een restaurant en een snackbar om eten te kunnen halen. U kunt broodjes bestellen bij de receptie.

Camping Heino - Meiweek last minute - Iep

Download de brochure

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds