Wat een geweldig seizoen hebben we gehad!

Na een geweldig seizoen komt er nu tijd om meer aandacht aan het gezinsleven te geven. Met etenstijd thuis zijn. Achter de pannen staan en lekker koken. Met elkaar aan tafel zitten en horen wat de kinderen hebben meegemaakt. Hoe lastig het op school was en welke cijfers er gehaald zijn. In het weekend naar voetbal, handbal of tafeltennis kijken bij de kinderen. Er gaat weer een nieuwe periode van start vol leuke momenten.

Maar zoals altijd gaat alles door

Na ieder seizoen moet moet alles een grote schoonmaakbeurt hebben en netjes opgeruimd worden zodat we er volgend seizoen weer mee kunnen startten. Nu is er ook weer tijd om aan de website van De Remise te werken, nieuwe gerechten te proberen en enkele vernieuwingen door te voeren. Onlangs ben ik naar een demonstratie geweest van een nieuwe oven/steamer die in horeca keukens gebruikt wordt. Hoewel er al een steamer in onze keuken staat is deze steamer wel echt even een ander verhaal. Als je ziet wat je met de Rational, dat is het merk oven/steamer, kan is het verbazingwekkend. Tijdens de demontratie werden heerlijke gerechten klaargemaakt met de steamer die wij mochten proeven. Op het oog lijkt het dan niet zo moeilijk, maar ik zal me eerst maar eens goed laten informeren over het gebruik ervan. Wie weet komen de gerechten het volgende seizoen wel uit een nieuwe oven/steamer.

Tijd vrij maken om leuke dingen te doen

Met het gezin zij we op vakantie geweest naar Marokko. Wat een geweldige ervaring. Je kijkt je ogen uit en bovendien is er onwijs veel te beleven. Op een kameel de woestijn in, rijden door een prachtig berglandschap of op het grote plein in Marrakech waar het vol is van mensen die proberen om iets te verdienen aan de toeristen. Tijdens de vakantie in Marokko hebben we overnacht in traditionele Riads. Dit zijn van oorsprong grote Marokkaans huizen waar vroeger de hele familie samen in één huis woonden, met voor iedereen een eigen kamer en een gezamenlijke keuken en woongedeelte. Inmiddels hebben ze het zo ingericht dat toeristen er kunnen overnachten. Heel bijzonder dus.

Groet, Brigit

 

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds