De kop is eraf in het nieuwe jaar!

Alle nieuwjaar recepties zijn geweest. De kop is eraf in het nieuwe jaar. Hier in Heino viel het mee met de gladheid. Wij konden ons prima verplaatsen met de auto of fiets. In het Noorden des lands was dat wel anders. Lekker verder met de gewone dingen in de week. Toon, Bernard en Freek zijn druk aan het schilderen en herstellen in het overdekte zwembad. Een warme klus. Maar het resultaat mag er zijn. Dat zult u straks wel ondervinden als u komt. Het straatwerk word door Arie Slangewal netjes gemaakt. Voor bij de toiletgebouwen is de staat verhoogt en gelijk gemaakt. Bij de Rotan wordt een breed pad betegelt. Ook toegankelijk voor rolstoel of scoot mobiel. Intussen ben ik bezig met het aanpassen van de website en alles wat daarbij hoort. Op dit moment is het een behoorlijke herrie in de Remise. De timmerman is de toiletten en tegels eraf aan het slijpen. Inmiddels staan er al weer muurtjes gemetseld. Kan nu al niet wachten naar het eind resultaat. Maar zover is het nog niet.

Inmiddels zijn er nog de nodige takken en bomen gesnoeid. Dit geeft straks extra licht, dus laat de zon maar gaan schijnen.

Nieuwe sollicitanten hebben zich aangemeld. Voor het werken op de camping en als stage plaats voor de recreatie. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds