Een dagje uit naar de Horecava met Toon en Milonne

Gezellig met de trein naar station Amsterdam Rai. We waren niet de enige die met de trein naar de Horecava gingen. Er werd een speciale stop gemaakt bij de Rai om alle gasten van de Horecava uit te laten stappen. Vanwege de drukte moesten we doorlopen naar ingang K. Eenmaal onze kaartjes gescand en met plattegrond in de hand konden we van start. Direct werden we overvallen door de grootte en alle indrukken. Maar direct voor ons bevond zich de stand van Rational. Hier vond een kookdemonstratie van Rational plaats. Dit is een steamer die de kok (helpt) koken. Er werden allerlei heerlijke gerechten bereid en natuurlijk kon iedereen hiervan proeven. We hadden ons dus tegoed met stukjes vlees, vis, pizza, aardappeltjes en nog veel meer. Zelf was ik zeer geïnteresseerd in deze steamer. Maar vooral de technieken die de steamer heeft spreken me erg aan. Ik ben dan ook erg blij, want wij hebben namelijk een steamer van Raional aangeschaft. Het gemak gaat mij heel erg helpen bij het bereiden van gerechten. Op de Horecava hebben wij ook bij Rational kunnen dineren waarbij het hele gerecht bereid was in de Rational steamer. Heerlijk!

Camping Heino - blog - rational

Beurs interesses

Van tevoren hadden wij een lijstje gemaakt met verschillende bedrijven die we wilde bezoeken. We hadden namelijk interesse in een nieuw kassa systeem, een nieuwe saté machine en slush puppy. Ook wilde wij even langs onze partner Mocca d’Or voor een goede cappuccino. In De Remise willen we graag over gaan op een ander bestelsysteem. Met dit systeem kunnen we via een mobiel de bestellingen opnemen wat een stuk sneller gaat en handelingen scheelt. De bon komt vanaf het terras dan direct in de keuken en bij de bar waardoor alles net iets makkelijker en sneller gaat. Daarnaast hebben we gekeken voor een nieuwe saté machine. Momenteel hadden we een noodoplossing die niet ideaal was. Door de machine kunnen we veel efficiënter werken in de snackbar. Hierdoor is het gelukkig overbodig dat ik met een houten lepel de saté op het fornuis warm moet maken. En je begrijpt wel, dit komt nooit uit: de saté is nog niet warm als je het nodig hebt of je staat te roeren en je moet iets anders doen. Nog proberen sneller te verwarmen door het vuur hoger te zetten waardoor je de spetters saté tegen je aan krijgt en ik me nogal eens verbrandde. Dit maakt me nu al blij!

Camping Heino - blog - Mocca d'or koffie

Slush puppy

Hmm bij de kinderen loop het water al in de mond als ze de populaire blauwe en rode Slush puppy zien draaien. Heerlijk tijdens de warme zomermaanden. Vanaf dit seizoen gaan wij slush puppy verkopen in de snackbar. De Slush is suikervrij maar verschil proef je niet eens! Op de Horecava hebben wij het zelf ook geproefd. Dus verantwoord en ook nog lekker. Slush gaan we los verkopen maar ook bij het kindermenu in de snackbar en De Remise.

Wij hebben al weer veel zin in het nieuwe seizoen en zijn volop bezig met De Remise en de snackbar.

Groet, Brigit

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds