CliniClown dag op Camping Heino

1 augustus was op Camping Heino de dag van de CliniClowns. Iets organiseren voor het goede doel van de CliniClowns leek ons super leuk! Het was een leuke dag voor de kinderen met veel activiteiten rondom het goede doel en clowns. De kinderen hebben zich onwijs goed ingezet om geld in te zamelen. Niet alleen hebben ze veel geld ingezameld maar is er ook bewustzijn gecreëerd omtrent het doel van de CliniClowns en wat zij doen. Wat ons betreft was het een groot succes en een geweldige dag! Ben je ook zo benieuwd naar wat we opgehaald hebben? Lees het hier in ons blog.

CliniClowns goede doel geld ophalen

Geld ophalen met de sponsor run voor de CliniClowns

Om 10:00 uur ging de dag van start met de sponsor run in de vorm van een triatlon. De kinderen kregen allen een stempelkaart zodat ze bij ieder onderdeel stempels konden verzamelen. Als eerste stond het hardlopen op het programma. Hiermee waren drie stempels te verdienen. Vervolgens pakte ze een skelter om een skelter race-route af te leggen. Ook hier waren weer stempels te verdienen. Tot slot omkleden, zwembroek en bikini aan, en met een plons het zwembad in! Na zes baantjes te hebben gezwommen was ook de laatste stempel in de pocket. Met deze volle stempelkaart konden de kinderen trots donaties vragen bij mensen op de camping. Al het geld dat ze ophaalde konden ze in de pot voor de Cliniclowns doen.

CliniClowns op Camping Heino

Middagactiviteiten in het thema van de clowns

Om 14:00 uur werd iedereen voor een bijdragen van slechts € 1,00 omgetoverd tot een echte clown. Het recreatieteam heeft samen met vrijwilligers van de camping de kinderen geschminkt. Super leuk om allemaal kids geschminkt als clowntjes rond te zien lopen. Na het schminken en veel blije gezichten was het om 16:00 uur tijd voor de volgende activiteit: het ballonnen vouwen. Onze CliniClown Anita kon super veel leuke ballonfiguren maken! Zwaarden, bloemen, hondjes, hartjes, hoeden, riemen en nog veel meer kwam voorbij. De kinderen vonden het geweldig.

CliniClowns op Camping Heino

Tijd voor Herby, theater en de speurtocht

De dag is niet geslaagd als Herby niet is langs geweest voor de kinderen. Half zeven was het dan ook weer zo ver, tijd voor Herby de trein. Ook onze CliniClown Antia was erbij. Wat een gezelligheid in de Herby en daarna naar het theater. Eén groot avontuur was het weer. Na het theater is er nog met alle kinderen een slaapliedje gezongen. Voor de kids die nog niet moe waren was er in de avond nog een speurtocht. Over de hele camping verdeeld hingen vragen met betrekking tot de CliniClowns. De kinderen vonden het heel gaaf!

Camping Heino kamperen

Al met al was het een hele geslaagde dag en hebben we een mooi bedrag opgehaald. In de foto hierboven zie je het totaalbedrag dat wij met deze dag voor de CliniClowns hebben opgehaald. Daarnaast gaan wij nog drie kinderen blij maken met een gratis weekend weg bij ons op Camping Heino in 2020! Het totaal bedrag dat is opgehaald op de camping die dag is € 404,35. Daarnaast is er online nog € 40,80 gedoneerd. Wij zijn super trots op alle kinderen die zich keihard hebben ingezet deze dag. Ook natuurlijk alle ouders, opa’s, oma’s en anders mensen die gedoneerd hebben!

Lieve groetjes,

CliniClown Anita, familie van der Burg en de medewerkers van Camping Heino

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds