december de laatste maand van het jaar, waar blijft de tijd

Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag een dagje achter de computer. Niet mijn favoriete bezigheid, maar het is wel nodig om bij te blijven. De camping is dicht dus tijd voor deze activiteiten. Koen onze stagiaire, velen van u kent hem vast nog wel uit het voorgaande jaar. Nu is hij bezig met het recreatie programma te ontwikkelen voor het aankomend seizoen. Zelf heb ik gister met Toon even een opfris computer cursus gehad. Het is goed om met nieuwe innovaties mee te gaan. Al met al een heel karwei. Zeker voor ons, wij die niet zo met computers zijn opgegroeid.

De entree is inmiddels klaar en ziet er goed uit. Een invoeg- en een uitvoegstrook voor de auto met caravan. Hierdoor wordt het andere verkeer niet gehinderd bij het op- en af rijden van de camping. Er is een begin gemaakt aan de verandering van het veld de Rotan. Dit worden straks de Hazelaar en de Wilg. Op de foto ziet u al hoe het er uit gaat zien. Er is hard gewerkt door de mannen. Het veld is klaar gemaakt, nu kunnen de bomen en struiken gepoot worden. Als u in het voorjaar komt ziet het er lekker groen uit.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds